Δήμαρχος με πρώην Αντιδήμαρχο λίγο έλειψε να παίξουν ξύλο! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Δήμαρχος με πρώην Αντιδήμαρχο λίγο έλειψε να παίξουν ξύλο! (ΦΩΤΟ)

Απειλές ακόμη και για μηνύσεις…

Βαρύ το κλίμα στο Δημοτικό Συμβούλιο Αγράφων, σύμφωνα με το περιστατικό που περιγράφει το vimapoliti.gr.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο άρθρο, κατά τη διάρκεια του τελευταίου Δημοτικού Συμβουλίου, μόνο στα χέρια δεν πιάστηκαν ο δήμαρχος Αγράφων Θεόδωρος Μπαμπαλής και ο πρώην Αντιδήμαρχος Θεόδωρος Κατσιάδας. Αφορμή ήταν η συζήτηση του θέματος για την συγκρότηση της Επιτροπής

Διαβούλευσης η οποία απέβη άκαρπη λόγω μη συμμετοχής φορέων και πολιτών.

Ο Θ. Κατσιάδας παίρνοντας τον λόγο ανέφερε πως η μη συμμετοχή των πολιτών στην επιτροπή έχει να κάνει με την απαξίωση τους προς την δημοτική αρχή ,κάτι που εξόργισε τον Θ. Μπαμπαλή που απαντώντας, με σαφής υπαινιγμούς για μηδενικό έργο του πρώην Αντιδημάρχου, τόνισε πως είναι δυνατόν κάποιοι που δεν έχουν καθίσει στα Άγραφα επι δύο συνεχόμενες μέρες να μιλούν για ..απαξίωση.

Τα αίματα βέβαια «άναψαν» για τα καλά όταν ο Κατσιάδας αποκάλεσε ψεύτη τον δήμαρχο και υπονόησε ευθέως ότι αν δεν ανακαλέσει θα κινηθεί νομικά εναντίον του. Όπως καταλαβαίνετε μετά τους βαρείς χαρακτηρισμούς πολλοί Δημοτικοί σύμβουλοι σηκώθηκαν επάνω και ζήτησαν από τον Κατσιάδα να ανακαλέσει με την αίθουσα να θέλει λίγο ακόμη ώστε να μετατραπεί σε ρινγκ!

Τελικά ο πάλαι ποτέ πρωτοκλασάτος της δημοτικής αρχής και στενός φίλος του δημάρχου Θεόδωρος Κατσιάδας αποχώρησε διαμαρτυρόμενος απο την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου λίγο πριν συζητηθεί το θέμα με την μεταφορά των διαθέσιμων.

Λίγο μετά ο ίδιος ανάρτησε στα κοινωνικά δίκτυα την παρακάτω φράση ..."Τελικά αυτό είναι από τα Άγραφα κάνεις 370 χιλιόμετρα περνάς μέσα από φωτιά να είσαι παρόν σε ένα Δημοτικό Συμβούλιο για να ακούσεις έναν ΨΕΥΤΗΗΗΗΗΗΗ.........ΝΤΡΟΠΗΗΗΗΗΗΗ".....

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA