Το όνειρο της έγινε πραγματικότητα: Νέα πρόεδρος του Επιμελητηρίου Εύβοιας η Βούλα Αγιοστρατίτη - Η «κωλοτούμπα» γνωστού επαγγελματία που ανέλαβε Γενικός Γραμματέας! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Το όνειρο της έγινε πραγματικότητα: Νέα πρόεδρος του Επιμελητηρίου Εύβοιας η Βούλα Αγιοστρατίτη - Η «κωλοτούμπα» γνωστού επαγγελματία που ανέλαβε Γενικός Γραμματέας!

Τι και αν ψήφισε μόνο το 17% των επαγγελματιών στις εκλογές του Επιμελητηρίου Εύβοιας...

Έστω και με αυτή την μικρή συμμετοχή, αναδείχθηκε πρώτος ο συνδυασμός «Επιμελητηριακή Συνεργασία» με επικεφαλής την Βούλα Αγιοστρατίτη, η οποία εκλέχθηκε και Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Εύβοιας, καθώς ήταν η μόνη υποψήφια, στη συνεδρίαση που ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (19-12-2017).

Έτσι, μετά τα ηνία της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Εύβοιας και την αποτυχημένη κάθοδο στις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Χαλκίδας, αναλαμβάνει και το Επιμελητήριο Εύβοιας που ήταν και ο μεγάλος στόχος της.

Στη συνεδρίαση της Τρίτης εκλέχθηκαν επίσης:

Πρώτος αντιπρόεδρος ο Νίκος Μώρος, δεύτερος αντιπρόεδρος ο Γιάννης Σταθόπουλος και γενικός γραμματέας ο Γιάννης Μαραγκός, ο οποίος οδηγήθηκε σε «κωλοτούμπα» καθώς θα συνυπάρξει τελικά στη νέα διοίκηση με τη νέα πρόεδρο, την οποία είχε καταγγείλει πάμπολλες φορές στο παρελθόν.

Επίσης, οικονομικός επόπτης εκλέχτηκε ο Σπύρος Κουτσαύτης, υπεύθυνος Μητρώου (ΓΕΜΗ) ο Βασίλης Βαρελάς και υπεύθυνος σύμβουλος υποστήριξης επιχειρήσεων ο Χρήστος Παύλου.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA