Μαφιόζικη επίθεση στον δημοσιογράφο Άρη Ασβεστά! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Μαφιόζικη επίθεση στον δημοσιογράφο Άρη Ασβεστά!

Δύο άνδρες έστησαν ενέδρα το βράδυ του Σαββάτου (27-01-2018) στον δημοσιογράφο Άρη Ασβεστά, την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του μετά το τέλος της ραδιοφωνικής του εκπομπή στον “ΣΠΟΡ FM”...

Οι άγνωστοι, που φορούσαν κράνη, επιτέθηκαν στον δημοσιογράφο και τον γρονθοκόπησαν. Τον άφησαν αιμόφυρτο στο πεζοδρόμιο και εξαφανίστηκαν με μηχανή μεγάλου κυβισμού.

Ο Άρης Ασβεστάς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο “Γ. Γεννηματάς” με θλαστικά τραύματα στο πρόσωπο και κάταγμα στη μύτη. Ο δημοσιογράφος κατέθεσε στο αστυνομικό τμήμα και έχουν κινηθεί οι διαδικασίες για τον εντοπισμό των υπεθύνων.

Τη μαφιόζικη επίθεση καταδίκασε η ΕΠΟ, καλώντας την Πολιτεία να παρέμβει για την εύρεση των φυσικών αλλά και των ηθικών αυτουργών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία καταδικάζει με αποτροπιασμό την χθεσινή μαφιόζικη επίθεση εις βάρος του δημοσιογράφου Άρη Ασβεστά.

Οι “γνωστοί-άγνωστοι”, που επί σειρά ετών, προσπαθούν να επιβληθούν στην κοινωνία και το ποδόσφαιρο με σικελικούς όρους, επιχειρούν να χειραγωγήσουν την δημοσιογραφία και εν τέλει να φιμώσουν την ελεύθερη έκφραση, στοχοποιώντας όσους διατυπώνουν άφοβα και αδέσμευτα την άποψή τους, επέδωσαν τα θλιβερά διαπιστευτήρια τους για πολλοστή φορά, πιστεύοντας ότι με αυτές τις άνανδρες μεθόδους θα επικρατήσουν.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία καλεί την Πολιτεία και τους συντεταγμένου φορείς της να παρέμβουν άμεσα, επιδεικνύοντας μηδαμινή ανοχή στη συστηματική προσπάθεια κατατρομοκράτησης εκπροσώπων του Τύπου, και να δώσουν -επιτέλους- τέλος στη δράση όλων αυτών που επιμένουν να μετατρέψουν σε αληθινή ζούγκλα την κοινωνία και τον αθλητισμό, αποκαλύπτοντας τους ηθικούς και φυσικούς υπεύθυνους της χθεσινής αθλιότητας».

Για την επίθεση στον δημοσιογράφο Άρη Ασβεστά ενημερώθηκε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ο οποίος επικοινώνησε με τις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές.

«Καμία ανοχή σε μαφιόζικες ενέργειες», ήταν το μήνυμα που έστειλε μέσω ανάρτησής του στο twitter. 

Πληροφορίες: ANT1

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA