Ματαιώθηκε ο πλειστηριασμός στη Χαλκίδα: Ένταση με Κωνσταντοπούλου και μέλη του «Δεν Πληρώνω» με αστυνομικούς έξω από το γραφείο της συμβολαιογράφου! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE
 

Ματαιώθηκε ο πλειστηριασμός στη Χαλκίδα: Ένταση με Κωνσταντοπούλου και μέλη του «Δεν Πληρώνω» με αστυνομικούς έξω από το γραφείο της συμβολαιογράφου! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ματαιώθηκε μέσα σε διαμαρτυρίες και μεγάλη ένταση ο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας που ήταν να διενεργηθεί, λόγω χρεών σε τράπεζα, το απόγευμα της Τετάρτης (28-02-2018) στο συμβολαιογραφικό γραφείο της Ευτυχίας Καραστάθη στην οδό Καραμουρτζούνη 1, στο κέντρο της Χαλκίδας...

Το «παρών» έδωσαν μέλη της τοπικής πρωτοβουλίας ενάντια στους πλειστηριασμούς, αλλά και η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας», Ζωή Κωνσταντοπούλου όπως και μέλη του κινήματος «Δεν Πληρώνω», ανάμεσα τους και τα αδέρφια Λεωνίδας και Ηλίας Παπαδόπουλος. 
Ο πλειστηριασμός αφορά οικοδομή που βρίσκεται σε περιοχή της Χαλκίδας, το οποίο βγήκε στο «σφυρί» για χρέη ύψους 450.000 ευρώ που οφείλει από το παρελθόν σε τράπεζα ως εγγυητής ο Πέτρος Αλωνιάτης, ο οποίος τόνισε πως στο συγκεκριμένο κτίριο διαμένει η κόρη του μαζί με τον σύζυγο και τα τρία παιδιά τους.

Μεγάλη ένταση επικράτησε έξω από το γραφείο της συμβολαιογράφου η οποία δεν εμφανίστηκε καθόλου, αν και οι πληροφορίες ανέφεραν ότι βρίσκοταν μέσα στο γραφείο. Στο σημείο έσπευσαν ο Ταξίαρχος Γεώργιος Νικολιδάκης και ο βοηθός του Κώστας Λάμπρου οι οποίοι ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση με τους συγκεντρωμένους και ειδικά με τα αδέρφια Παπαδόπουλου και την Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Ακολουθούν Βίντεο και Φωτογραφίες

Ο οφειλέτης Πέτρος Αλωνιάτης...

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA