Λήλας Βασιλικού - Ερέτρια 0-0: «Λευκή» ισοπαλία στο ντέρμπι κορυφής - Διατήρησαν το +3 οι φιλοξενούμενοι! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Λήλας Βασιλικού - Ερέτρια 0-0: «Λευκή» ισοπαλία στο ντέρμπι κορυφής - Διατήρησαν το +3 οι φιλοξενούμενοι! (ΦΩΤΟ)

Με πολλές φάσεις αλλά χωρίς τέρματα (0-0) ολοκληρώθηκε το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στο Λήλα Βασιλικού και την Ερέτρια, η οποία έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας και παραμένει πρωτοπόρος με τρεις βαθμούς διαφορά, δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος...

Στο Δημοτικό Στάδιο Βασιλικού βρέθηκαν περίπου 2.000 θεατές, ανάμεσα τους και φίλαθλοι της Ερέτριας, δημιουργώντας μία ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα από τα παλιά.

Και οι δύο ομάδες έχασαν πολλές ευκαιρίες να πετύχουν κάποιο τέρμα, όπως στο 30΄ με την φάση του Αγγελάτου για τους γηπεδούχους που η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ στο 65΄ ακυρώθηκε γκολ του Αγραφιώτη για την Ερέτρια αφού καταλογίστηκε επιθετικό φάουλ πάνω στον τερματοφύλακα.
Το 0-0 βρήκε την Ερέτρια μία ανάσα από τον τίτλο του πρωταθλητή.Βρίσκεται στην πρώτη θέση με 69 βαθμούς και ακολουθεί ο Λήλας Βασιλικού με 66.

Ακολουθεί νέο Φωτορεπορτάζ και Βίντεο σε επόμενη ανάρτηση

Λήλας Βασιλικού: Μπιμπαϊ, Τζάβρας, Βρέττος, Καρλατήρας, Παλαιολόγος, Τσολάκος, Αγγελάτος Γ ( 87' Κατσίμπρας), Καραχάλιος (67' Σεϊνταράς), Τσομπάνης, Μαστροκώστας, Αγγελάτος Δημ. (80' Τόουφρε).

 
Απόλλων Ερέτριας: Τόρα Ερ, Μετσανάι, Καρβελάς, Βελαέτης, Μπαλόζι, Καλοχωρίδης, Ντουλαβέρης, ( 81' Ρούσος), Πολυχρόνης (87' Σμπιλίρης), Αγραφιώτης (75' Τρεγκάι), Τόρα Γκ, Μώρος (94' Κικίδης)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA