Ξαναστήνονται κάλπες στη Βουλή για τη Novartis | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ξαναστήνονται κάλπες στη Βουλή για τη Novartis

Δέκα κάλπες θα στηθούν και την Παρασκευή στη Βουλή, για την ψηφοφορία επί του πορίσματος της Προανακριτικής Επιτροπής της Novartis και τα 10 πολιτικά πρόσωπα που αναφέρονται στη δικογραφία, επαναλαμβάνοντας τη διαδικασία που είχε ακολουθηθεί και κατά την ψηφοφορία για τη σύσταση της Προανακριτικής...

Την πρόταση για 10 κάλπες, – μία χωριστά για κάθε πολιτικό πρόσωπο –, εισηγήθηκε ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, επικαλούμενος σύμφωνα με πληροφορίες λόγους νομιμότητας της διαδικασίας και αποφυγής ενστάσεων για ακυρότητά της, παραπέμποντας και στην άποψη των υπηρεσιών της Βουλής.

Την ίδια στιγμή ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Σταύρος Κοντονής διαβίβασε στη Βουλή τη διάταξη του Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Αγγελή, δια της οποίας τίθενται στο αρχείο οι μηνύσεις Δημητρίου Αβραμόπουλου, Ευάγγελου Βενιζέλου και Αντώνη Σαμαρά κατά των εισαγγελικών λειτουργών Ελένης Τουλουπάκη, Χρήστου Ντζούρα και Στυλιανού Μανώλη.

Πάντως, συνεργάτες του Δημήτρη Αβραμόπουλου, υποστηρίζουν ότι «δεν κατετέθη ποτέ μήνυση από τον επίτροπο κ. Αβραμόπουλο κατά των εισαγγελικών λειτουργών κ. Ελένης Τουλουπάκη, κ. Χρήστου Ντζούρα και κ. Στυλιανού Μανώλη, όπως εσφαλμένα αναφέρεται στη σημερινή ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης».
 
Πληροφορίες: ANT1

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA