Ένταση σε δικαστήριο μετά την αθώωση γιατρών που κατηγορούνταν για το θάνατο 16χρονης - «Αλήτες, πληρωμένοι...» φώναζαν οι συγγενείς σε Δικαστές και Εισαγγελέα (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ένταση σε δικαστήριο μετά την αθώωση γιατρών που κατηγορούνταν για το θάνατο 16χρονης - «Αλήτες, πληρωμένοι...» φώναζαν οι συγγενείς σε Δικαστές και Εισαγγελέα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξέσπασαν οι συγγενείς μετά την ανακοίνωση της απόφασης και την αθώωση των γιατρών που κατηγορούνταν για το θάνατο της Στέλλας...
 

Τον ασκό του αιόλου άνοιξε η ανακοίνωση της απόφασης από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Κρήτης, στα Χανιά με την ολοκλήρωση της δίκης για το θάνατο της Στέλλας Ακουμνιανάκη.

Το δικαστήριο έκρινε αθώους τους δύο γιατρούς και αθώο και τον τρίτο κατηγορούμενο με αποτέλεσμα οι συγγενείς να ξεσπάσουν.

Συγκεντρωμένοι συγγενείς του αδικοχαμένου κοριτσιού, αιφνιδιάστηκαν με την αθωωτική απόφαση και για τους τρεις κατηγορουμένους με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν φωνάζοντας και χειρονομώντας.

Η άτυχη κοπέλα κατέληξε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου είχε μεταφερθεί από δύο φίλους της σε κατάσταση μέθης, με τους δύο γιατρούς να αντιμετωπίζουν την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια δια παραλείψεως, αλλά και για βιασμό!

Ειδικότερα, ο Εισαγγελέας πρότεινε την αθώωση των δύο ειδικευόμενων, - τότε - γιατρών του Νοσοκομείου Ρεθύμνου, οι οποίοι δικάζοντααν για την πράξη της ανθρωποκτονίας από αμέλεια. Στον αντίποδα, ο Εισαγγελέας πρότεινε να κηρυχθεί ένοχος για «άμεση συνέργεια σε βιασμό» ο 30χρονος,- σήμερα - άνδρας, ο οποίος το μοιραίο βράδυ διασκέδαζε μαζί με την αδικοχαμένη Ακουμιανάκη και έναν ακόμη φίλο του.

Πρωτόδικα οι γιατροί είχαν κριθεί ένοχοι και τους είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 30 μηνών με αναστολή, ενώ ο 29χρονος είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 7 ετών. 

Τελικά κρίθηκαν αθώοι και οι τρεις κατηγορούμενοι για τον θάνατο της Στέλλας Ακουμιανάκη από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Χανίων.

Οργή των συγγενών

«Αίσχος. Θα πάρουμε το νόμο στα χέρια μας» φώναξαν οι συγγενείς με αποτέλεσμα να επικρατήσει αναστάτωση στο δικαστήριο.

«Αλήτες, ξεφτυλισμένοι, πληρωμένοι. Πλήρωσε καλά ο Ιατρικός Σύλλογος ε; πλήρωσε αδρά, ότι μπορούσε σας έδωσε», φώναζαν κατά των Δικαστών και του Εισαγγελέα της Έδρας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Πληροφορίες: NeaKriti.gr

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA