Θαλασσινό Καρναβάλι: Για γέλια και για κλάματα! Βραβεύτηκαν σε Αθηναϊκο event και πανηγυρίζουν Λίλιαν Ζλακώνη και Χρήστος Παγώνης - Ο Δήμος θριαμβολογεί και οι Χαλκιδέοι ακόμα αναρωτιούνται πόσο στοίχισε! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Θαλασσινό Καρναβάλι: Για γέλια και για κλάματα! Βραβεύτηκαν σε Αθηναϊκο event και πανηγυρίζουν Λίλιαν Ζλακώνη και Χρήστος Παγώνης - Ο Δήμος θριαμβολογεί και οι Χαλκιδέοι ακόμα αναρωτιούνται πόσο στοίχισε! (ΦΩΤΟ)

Πανηγυρική ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμος Χαλκιδέων, ο οποίος κάνει λόγο για τρία βραβεία που απέσπασε το «Θαλασσινό Καρναβάλι Χαλκίδας» στην τελετή απονομής των Event Awards 2018, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 5 Ιουλίου στις Εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Κέντρου Ιππασίας, στο Μαρκόπουλο Αττικής...

Όπως μας ενημερώνει ο Δήμος, ο ετήσιος θεσμός των Event Awards επιβραβεύει τις καλύτερες πρακτικές στο σχεδιασμό, στην επικοινωνία, στην παραγωγή και υλοποίηση θεματικών εκδηλώσεων στη χώρα μας.

Στη τελετή απονομής παραβρέθηκαν και παρέλαβαν τα βραβεία ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης και η πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης, Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Χαλκίδας Λίλιαν Ζλακώνη, η οποία πιθανότατα να είναι η μοναδική Αντιδήμαρχος σε όλη την Ελλάδα που αρνείται να κάνει οικονομικό απολογισμό για το Καρναβάλι ώστε να ενημερωθούν οι πολίτες και οι ερωτώντες δημοτικοί σύμβουλοι για το συνολικό κόστος με αναλυτικά και ακριβή στοιχεία.

Θα άξιζε και γι'αυτό ένα βραβείο η κ.Ζλακώνη.

Από την άλλη ο Δήμαρχος Χαλκιδέων έκανε δηλώσεις και «αποθέωσε» την Λίλιαν Ζλακώνη, κάνοντας ωστόσο λόγο για 120.000 επισκέπτες, ενώ στο παρελθόν η πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ είχε μιλήσει ακόμα και για 2 εκατομμύρια ανθρώπους που ήρθαν στη Χαλκίδα για το Θαλασσινό Καρναβάλι!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χρήστου Παγώνη:

«Το Θαλασσινό Καρναβάλι Χαλκίδας κατάφερε μέσα σε 2 χρόνια να συγκεντρώσει τα φώτα της δημοσιότητας, να προσελκύει περισσότερους από 120.000 επισκέπτες κάθε χρόνο και να λειτουργήσει ως εφαλτήριο για να ξαναμπεί η Χαλκίδα στον Τουριστικό Χάρτη.

Μια πρωτότυπη ιδέα, πάρα πολύ σκληρή δουλειά και κυρίως μεράκι και φαντασία, από την πρόεδρο του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Λίλιαν Ζλακώνη και τους συνεργάτες της, τους χιλιάδες εθελοντές, τους φορείς της πόλης και τους χορηγούς, έφεραν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα, που αγκάλιασε όλη η πόλη και κυρίως απέδειξε ότι η Πόλη μας έχει τεράστιες δυνατότητες, που πρέπει να αναδείξουμε και να ενισχύσουμε.

Αυτή η προσπάθεια αναγνωρίστηκε και επισφραγίστηκε με τα σημερινά βραβεία.

Θα συνεχίσουμε σε αυτό το δρόμο».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA