Χαλκίδα - Λιανή Άμμος: Έφοδος σε αποθήκη! Συνέλαβαν 86χρονο για λαθραία τσιγάρα και καπνό - Τον κατηγορούν επίσης για εξύβριση και αντίσταση - Μεταφέρθηκε κρατούμενος στο νοσοκομείο μετά από αδιαθεσία! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα - Λιανή Άμμος: Έφοδος σε αποθήκη! Συνέλαβαν 86χρονο για λαθραία τσιγάρα και καπνό - Τον κατηγορούν επίσης για εξύβριση και αντίσταση - Μεταφέρθηκε κρατούμενος στο νοσοκομείο μετά από αδιαθεσία! (ΦΩΤΟ)

Στη σύλληψη ενός 86χρονου Χαλκιδέου προέβησαν στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας στις 12:00 το μεσημέρι της Τρίτης (29-01-2019) για παράβαση του Ν. 2960/01 «Εθνικός Τελωνειακός Κώδικας»....

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια νομότυπης έρευνας που πραγματοποιήθηκε σε αποθήκη - ορνιθώνα στη περιοχή της Λιανή Άμμου, την οποία φέρεται να ελέγχει και να διαχειρίζεται ο ανωτέρω 86χρονος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα κάτωθι:

α) 1.293 πακέτα των είκοσι τσιγάρων έκαστο, διαφόρων επωνυμιών,

β) 13 πακέτα συσκευασμένου καπνού των πενήντα γραμμαρίων έκαστο, διαφόρων επωνυμιών,

γ) 17 πακέτα χύδην καπνού των πεντακοσίων γραμμαρίων, διαχωρισμένου σε ισοβαρείς ποσότητες και

δ) 01 συσκευασία χύδην καπνού των εκατόν είκοσι γραμμαρίων 

Για τα ανωτέρω καπνικά προϊόντα, δεν είχαν τηρηθεί οι νόμιμες διατυπώσεις εμπορίας τους και δεν είχαν εισπραχθεί από το Δημόσιο οι νόμιμοι φόροι-τέλη, καθώς δεν έφεραν ταινία φόρου κατανάλωσης, ενώ σύμφωνα με την Ασφάλεια Λιμεναρχείου Χαλκίδας, ο 86χρονος κατά τη διενέργεια της έρευνας προέβαλε αντίσταση και εξύβρισε τους λιμενικούς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 86χρονος αισθάνθηκε αδιαθεσία λίγη ώρα μετά την σύλληψη του και μεταφέρθηκε κρατούμενος στο Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου νοσηλεύεται μέχρι αυτή την ώρα.

Την Τετάρτη (30-01-2019) αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA