Συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία της Πέμπτης οι εργαζόμενοι του Δήμου Χαλκιδέων | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία της Πέμπτης οι εργαζόμενοι του Δήμου Χαλκιδέων

Διαβάστε την ανακοίνωση που απέστειλε στο EviaZoom.gr το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Χαλκιδέων και συγκεκριμένα ο πρόεδρος Χάρης Καραμάντουλας (φωτο) και ο γενικός γραμματέας Νίκος Κατσαμάγκος:

«Δυστυχώς για ακόμη μία φορά οι εργαζόμενοι πληρώνουν το τίμημα των μνημονιακών και των αντιεργατικών νομοθετημάτων, με αποτέλεσμα να μείνουν χωρίς καταβολή για τον μήνα Μάρτιο του επιδόματος ανθυγιεινής εργασίας οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα και τα τεχνικά συνεργεία των Δήμων. Μήνυμα που πρέπει να λάβουμε πολύ σοβαρά για την απένταξη ειδικοτήτων από το δικαίωμα χορήγησης του επιδόματος.
 

Σοβαρή επίσης εξέλιξη είναι η κατάργηση του προληπτικού ελέγχου των δαπανών των ΟΤΑ και η μεταφορά των ευθυνών στους εργαζόμενους των οικονομικών υπηρεσιών απαλλάσσοντας φυσικά τους αιρετούς !!!

Αντιδρούμε –Διαμαρτυρόμαστε - Απεργούμε

Την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019
 
Συμμετέχουμε στην 24ωρη απεργία της ΠΟΕ ΟΤΑ!
 
Η υπομονή των εργαζομένων εξαντλήθηκε μετά από δέκα χρόνια λιτότητας. Πρέπει επιτέλους να δοθούν λύσεις, ώστε οι εργαζόμενοι να ανακτήσουν τα χαμένα εισοδήματά τους. Πρέπει να υπερασπίσουμε το δημόσιο και κοινωνικό χαρακτήρα των Δήμων».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA