Το Επιμελητήριο Εύβοιας βράβευσε επιχειρήσεις για την προσφορά τους στην Ευβοϊκή επιχειρηματικότητα (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Το Επιμελητήριο Εύβοιας βράβευσε επιχειρήσεις για την προσφορά τους στην Ευβοϊκή επιχειρηματικότητα (ΦΩΤΟ)

Κοινή εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας διοργάνωσαν το Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Εύβοιας, η Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων και η Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας...

Στη διάρκεια της εκδήλωσης και μετά την κοπή της βασιλόπιτας, την οποία ευλόγησε ο Μητροπολίτης Χρυσόστομος, απονεμήθηκαν βραβεία για την προσφορά στην ευβοϊκή επιχειρηματικότητα.

Συγκεκριμένα βραβεύτηκαν η εταιρεία Βιομηχανία Συνθετικών Κουφωμάτων «KAPTAIN S.A.», ο Βασίλειος Ρουμπής (Χονδρικό Εμπόριο Χυμών, μεταλλικών νερών και αναψυκτικών bfresh spitiko), η εταιρεία «Αφοί Γεωργίου ΟΕ» (Κατασκευή Αγαλματιδίων και άλλων αντικειμένων διακόσμησης από κεραμική ύλη), η εταιρεία «Τσόκος Γ. Νικόλαος και Τσόκου Γ. Ασημένια ΟΕ» (Παραγωγή Γαλακτοκομικών και άλλων προϊόντων), ο Αθανάσιος Φλώκος (Παραγωγή χυμού από ρόδι - Ελυμνίων Ρόδι), η Λέγκα Γρηγοριάδου Μούντριχα (Εταιρεία Φυτικών προϊόντων Ομορφιάς).

Επίσης, βραβεύτηκε για την πολυετή προσφορά του στον Επιμελητηριακό Θεσμό ο Αθανάσιος Τσώκος και για την προσφορά στην Πολιτιστική κληρονομιά της Εύβοιας, βραβεύτηκε η Διευθύντρια της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ευβοίας Αγγελική Σίμωσι.

Η πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βούλα Αγιοστρατίτη μετά τον σύντομο χαιρετισμό της, ενημέρωσε τους επιχειρηματίες και θεσμικούς εκπροσώπους για το έργο που επιτέλεσε το Επιμελητήριο κατά το περασμένο έτος. Έργο για την στήριξη των υγιών επιχειρηματικών δυνάμεων, για την επίλυση των προβλημάτων, για την αξιοποίηση των πλεονεκτημάτων τους και κατ'επέκταση για την γενικότερη πρόοδο του τόπου, το οποίο ως ανέφερε θα συνεχιστεί με την ίδια θέρμη, με την ίδια δυναμική και την επόμενη χρονιά.
Το βραβείο για την εταιρεία «KAPTAIN S.A.», που πραγματοποιεί εξαγωγές σε όλο τον κόσμο, παρέλαβαν από τον Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας, η Βασιλική Καπετάνιου και ο Ηρακλής Καπετάνιος.
Η εταιρεία «KAPTAIN S.A.» πραγματοποιεί εξαγωγές σε Ευρώπη, Ινδία, Αφρική,κ.α.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA