Το STAR για την άγρια ληστεία στην Αρτάκη - Τον περίμεναν στην αυλή του σπιτιού του! (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Το STAR για την άγρια ληστεία στην Αρτάκη - Τον περίμεναν στην αυλή του σπιτιού του! (ΒΙΝΤΕΟ)

Στη τηλεόραση του Star Channel μεταδόθηκε την Τετάρτη (27-02-2019) το αποκλειστικό ρεπορτάζ του EviaZoom.gr με την ληστεία που διαπράχθηκε το βράδυ της Κυριακής (24-02-2019) σε σπίτι της Νέας Αρτάκης (δείτε ΕΔΩ)... 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ήταν λίγο πριν τις 21:00 όταν δύο άτομα φορώντας κουκούλες και κρατώντας όπλο έστησαν καρτέρι στην αυλή του ισόγειου σπιτιού που διαμένει ο 59χρονος ναυτικός στην οδό Τσιμενίδου, την ώρα που πήγε να ανοίξει την πόρτα για να μπει μέσα. 

Στη συνέχεια τον έσπρωξαν μέσα, τον χτύπησαν στο πρόσωπο και τον έδεσαν φωνάζοντας του «τα λεφτά σου ή την ζωή σου». Αφού έκαναν άνω-κάτω το σπίτι έκλεψαν ένα ταblet, μία κάμερα, ένα ηλεκτρικό μπλακεντέκερ, ρούχα και κουβέρτες. 

Ο 59χρονος φώναζε και στην προσπάθεια του να λυθεί δάγκωσε μάλιστα στο δάχτυλο τον έναν δράστη, ο οποίος αποχώρησε στη συνέχεια μαζί με τον συνεργό του. 
Φίλη του 59χρονου τον εντόπισε δεμένο μετά από λίγη ώρα και ακολούθως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία. 

Για την ληστεία δεν εκδόθηκε κάποια επίσημη ανακοίνωση από την ΕΛ.ΑΣ η οποία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών. 

Όπως θα δείτε, το ρεπορτάζ του EviaZoom.gr αναδημοσιεύτηκε καρέ καρέ, δείχνοντας παράλληλα και το site, στο δελτίο ειδήσεων με την Ελένη Τσαγκά και την Τασούλα Παπανικολάου, στην ενότητα  «Το STAR παντού».

ΒΙΝΤΕΟ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Αρτάκη: Ληστές χτύπησαν και έδεσαν 59χρονο ναυτικό μέσα στο σπίτι του!

Χιλιάδες αναβολικά σε τενεκέδες με ελιές - Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ από το δελτίο ειδήσεων του STAR

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA