Κύπριος επιχειρηματίας ανέλαβε τον ταλαίπωρο ΑΟ Χαλκίς - «Έσκασε μύτη» με Λυκουρέζο και.... (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Κύπριος επιχειρηματίας ανέλαβε τον ταλαίπωρο ΑΟ Χαλκίς - «Έσκασε μύτη» με Λυκουρέζο και.... (ΦΩΤΟ)

Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα στον ΑΟ Χαλκίς και γίνεται αγώνας δρόμου για να αγωνιστεί έστω στο τοπικό πρωτάθλημα της Εύβοιας, μετά τον υποβιβασμό του από τη Γ΄ Εθνική... 

Λίγες μέρες πριν τις αγωνιστικές υποχρεώσεις, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (04-09-2019) έκτακτη γενική συνέλευση στο Διοικητήριο της Π.Ε. Εύβοιας, όπου εμφανίστηκε ο Κύπριος επιχειρηματίας Φοίβος Μορίδης, ο οποίος είχε επιχειρήσει και στο παρελθόν να αναλάβει την διοίκηση της ομάδας.

Μάλιστα, αν και είχε νυχτώσει, «έσκασε μύτη» με γυαλιά ηλίου, ενώ στο πλευρό του ήταν ο γνωστός δικηγόρος Αλέξανδρος Λυκουρέζος, ο οποίος είναι συνήγορος του.

Τελικά μετά από εκλογική διαδικασία που ακολούθησε, ο Φοίβος Μορίδης εξέλεγη νέος πρόεδρος της ομάδας με 36 ψήφους.

«Πλούσιο» το παρελθόν του Μορίδη

Έχει εμπλακεί με ποδοσφαιρικές ομάδες σε Κύπρο και Ελλάδα.

Το 2014 είχε προκαλέσει πανελλήνιο ντόρο η σύλληψη του για χρέη 12 εκ. ευρώ, προς το Ελληνικό δημόσιο.

Μετά την εκλογή του ανέφερε τα εξής: 

«Θέλω να πω πραγματικά ευχαριστώ, δεν θέλω να πω τίποτα άλλο, τα είπα προηγουμένως. Θέλω να είμαστε όλοι μαζί και όσοι δεν είναι εδώ και όσοι μπορούν να έρθουν, για να κάνουμε το πιο καλό για τη Χαλκίδα. Τα λόγια ότι και να πω είναι κλισέ, δεν χρειάζονται. Από αύριο θέλω να ξεκινήσει μια καινούργια μέρα και στο τέλος της χρονιάς όλοι μαζί να γιορτάσουμε κάτι. Τι θα είναι αυτό θα το δούμε».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA