Δωρεά νοσηλευτικού και ιατρικού εξοπλισμού από τον όμιλο της AKFA ΑΒΕΕ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Δωρεά νοσηλευτικού και ιατρικού εξοπλισμού από τον όμιλο της AKFA ΑΒΕΕ

Με ανακοίνωση της προς το EviaZoom.gr, η Διοίκηση του Ομίλου αναφέρει τα εξής:

«Αναγνωρίζοντας το μέγεθος της κρισιμότητας της κατάστασης που βιώνει η ελληνική αλλά και η παγκόσμια κοινότητα, η Εταιρεία μας με υψηλό αίσθημα ευθύνης και κατανοώντας την ανάγκη να είναι συλλογικός ο αγώνας για την αντιμετώπιση και καταπολέμηση της πρωτοφανούς πανδημίας (Covid-19), ανέλαβε την πρωτοβουλία σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, να δωρίσει δύο υπερσύγχρονα μόνιτορ για ΜΕΘ και συνολικά 23.000 προστατευτικές μάσκες (μέρος των οποίων δόθηκαν στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Χαλκίδας και την Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας).

Αυτές τις δύσκολες ώρες, οφείλουμε να συνεισφέρουμε στη δύσκολη προσπάθεια για τη θωράκιση του Εθνικού Συστήματος Υγείας και πρωτίστως να σταθούμε στο πλευρό των ανθρώπων, που με αυταπάρνηση βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αυτής της μάχης, καλύπτοντας την ανάγκη που έχουν περισσότερο από τον καθένα για πρόσθετο νοσοκομειακό και ιατρικό εξοπλισμό.

Σε όλους ευχόμαστε καλή δύναμη, πίστη και υπομονή! Ειδικά εν όψει και των εορτών του Πάσχα είναι αυτό που ο καθένας ελπίζει και προσδοκά: η έξοδός μας από κάθε εμπόδιο και κρίση».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA