Εργαζόμενοι καταγγέλλουν την εταιρεία «ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ»: «Στις 15 Ιουνίου θα μας δώσουν το Δώρο Πάσχα» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εργαζόμενοι καταγγέλλουν την εταιρεία «ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ»: «Στις 15 Ιουνίου θα μας δώσουν το Δώρο Πάσχα»

Διαβάστε τι αναφέρει η καταγγελία των εργαζομένων της γνωστής τσιμεντοβιομηχανίας που εστάλη στο EviaZoom.gr:
 
«Καταγγέλλουμε την αψυχολόγητη και αδικαιολόγητη στάση της εταιρίας, να λάβει απόφαση μονομερώς και χωρίς διαβούλευση ή ενημέρωση των Σωματείων του ομίλου, για μεταφορά της ημερομηνίας καταβολής του δώρου Πάσχα στους εργαζομένους στις 15 Ιουνίου 2020. 

Η εταιρεία κάνοντας χρήση των κυβερνητικών αποφάσεων στήριξης των πληττόμενων επιχειρήσεων, λόγω της πανδημίας, ανέβαλε την καταβολή του δώρου την στιγμή που οι πωλήσεις τσιμέντου για το πρώτο τρίμηνο έσπασαν κάθε ρεκόρ των τελευταίων ετών και μάλιστα εγχώριας αγοράς, παρά τις προτροπές κυβερνητικών στελεχών για την εμπρόθεσμη καταβολή όσων έχουν τη δυνατότητα.

Και σαν να μην έφτανε όλο αυτό ενημερωθήκαμε ότι τα μπόνους των στελεχών θα καταβληθούν 15 Μαΐου, ένα μήνα νωρίτερα από την καταβολή του δώρου στους εργαζόμενους!

Ζητάμε την άμεση καταβολή του δώρου στους εργαζομένους, που παρόλα τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει η κρίση της πανδημίας με τα έκτακτα μέτρα, βρίσκονται στα πόστα τους έχοντας το εργοστάσιο σε πλήρη λειτουργικότητα ώστε να επιτυγχάνονται οι στόχοι των αποδεκτών των μπόνους.

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος Νίκος Ζυγούρης

Ο Γεν. Γραμματέας Δημήτρης Βαΐτσης»

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA