Κυβερνητικός εκπρόσωπος: «Έρχεται νέος περιορισμός στον αριθμό και τον χρόνο των μετακινήσεων» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Κυβερνητικός εκπρόσωπος: «Έρχεται νέος περιορισμός στον αριθμό και τον χρόνο των μετακινήσεων»

Περιορισμό στον αριθμό και το χρόνο των μετακινήσεων περιλαμβάνει η αυστηροποίηση των μέτρων που έρχεται μέσα στα επόμενα 24ωρα δήλωσε το πρωί του Σαββάτου (04-04-2020) στον ΣΚΑΪ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας...

Ο ίδιος είπε ότι η αυστηροποίηση των μέτρων αφορά τους ασυνεπείς πολίτες οι οποίοι παραβιάζουν τα μέτρα προστασίας.

Σε ερώτηση που τέθηκε σχετικά με το κλείσιμο των διοδίων ενόψει Πάσχα, ο Στ. Πέτσας επανέλαβε ότι θα γίνει ό,τι χρειαστεί για να μην υπάρξει καταστρατήγηση των περιορισμών των μετακινήσεων.

Επίσης, ανέφερε ότι, η κυβέρνηση εξετάζει 8μηνη παράταση της προστασίας πρώτης κατοικίας, σε συνεννόηση με τους εταίρους.

Τέλος, αναφορικά με τη φορολογία, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι η πολιτική των φοροελαφρύνσεων και εισφοροελαφρύνσεων θα συνεχιστεί και μετά την κρίση της πανδημίας.

«Στόχος μας είναι να αντιμετωπίσουμε με τις λιγότερες δυνατές απώλειες την υγειονομική κρίση να στηρίξουμε την οικονομία όσο διαρκεί η κρίση για να ξεφύγουμε μετά γρήγορα από αυτή την κατάσταση», είπε ο ίδιος.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA