Η στιγμή του απεγκλωβισμού και σύλληψης του «Δράκου του Κάβου» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Η στιγμή του απεγκλωβισμού και σύλληψης του «Δράκου του Κάβου» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ βρίσκεται μετά από τρεις εβδομάδες ο «Δράκος του Κάβου», ο οποίος αναζητούνταν καθώς κατηγορείται για νέο βιασμό, αυτή τη φορά μιας 34χρονης υπηκόου Αλβανίας η οποία ζούσε το τελευταίο διάστημα στην Λευκίμμη...

Ο 47χρονος άντρας αρχικά το απόγευμα του Σαββάτου (23-05-2020), αναγνωρίστηκε από έναν περαστικό στην περιοχή Αη Γόρδη Παλιοχωρίου στην Λευκίμμη και άμεσα ενημερώθηκαν οι άντρες της ΕΛΑΣ!

Στην προσπάθεια του, όμως να ξεφύγει, έπεσε μέσα σε χαράδρα 200 μέτρων και εντοπίστηκε από τα σκυλιά Κ9 της αστυνομίας τα οποία έπαιξαν καταλυτικό ρόλο.

Επιχείρηση απεγκλωβισμού

Εσπευσμένα η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Νομού βρέθηκε στο σημείο και μετά από αρκετή ώρα τον απεγκλώβισαν , τον παρέλαβε ασθενοφόρο και τον μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο.

ΒΙΝΤΕΟ




Το χρονικό

Δήλωση εξαφάνισης της 34χρονης έγινε από τον 32χρονο σύντροφό της, ο οποίος ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές πως ξύπνησε το πρωί της Πέμπτης (7/5) και δεν τη βρήκε στο σπίτι τους, ενώ όπως επεσήμανε, το προηγούμενο βράδυ, είχε προηγηθεί συνάντηση του ζευγαριού, με τον «Δράκο» ο οποίος μετά την αποφυλάκισή του ζούσε στη Λευκίμη, με περιοριστικούς όρους να εμφανίζεται την πρώτη ημέρα, κάθε μήνα, σε αστυνομικό τμήμα, καθώς και την απαγόρευση της εξόδου του από την Κέρκυρα. Δεκαεπτά μέρες πέρασαν και πλέον ο Δράκος βρίσκεται ξανά αντιμέτωπος με την κατηγορία του βιασμού.

Πληροφορίες: kerkyrasimera.gr, corfutvnews.gr

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA