Συνελήφθη αστυνομικός της ΔΙΑΣ που οδηγούσε χωρίς δίπλωμα και ασφάλεια | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Συνελήφθη αστυνομικός της ΔΙΑΣ που οδηγούσε χωρίς δίπλωμα και ασφάλεια

Μπροστά σε ένα ιδιαίτερο περιστατικό βρέθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης (27-05-2020) οι αστυνομικοί της Τροχαίας Ελληνικού Αττικής, και για το οποίο δεν εκδόθηκε καμία ανακοίνωση από την ΕΛ.ΑΣ...

Σύμφωνα με πληροφορίες μοτοσικλετιστής που αντελήφθη την παρουσία τους στην πλατεία Εσπερίδων στην Γλυφάδα, καβάλησε πεζοδρόμιο, μπήκε αντίθετα σε μονόδρομο με πρόθεση (;) να παρκάρει. 

Οι αστυνομικοί του έκαναν έλεγχο, σύμφωνα με πληροφορίες του policepress.gr, και διαπίστωσαν πως πρόκειται για αστυνομικό της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., προερχόμενος από τη τελευταία φουρνιά των ειδικών φρουρών. Ο νεαρός αστυνομικός κυκλοφορούσε χωρίς δίπλωμα με ανασφάλιστη τη μηχανή μεγάλου κυβισμού και με ξεβαμμένες πινακίδες κυκλοφορίας που καθιστούν δυσανάγνωστο τον αριθμό.

Ο αστυνομικός συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα. 

Οι ίδιες πηγές τονίζουν πως πριν από περίπου 10 ημέρες, η ίδια υπηρεσία είχε ελέγξει άτομο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν 15.000 ευρώ, για τα οποία δεν μπορούσε να αιτιολογήσει την κατοχή τους. Για το «εύρημα» ενημερώθηκε η αρμόδια υπηρεσία ασφάλειας και σε έλεγχο που ακολούθησε στο σπίτι του βρέθηκαν σημαντικές ποσότητες ναρκωτικών, ζυγαριά ακριβείας κοκ. 

Πριν λίγες ώρες, διαπιστώθηκε ότι ο αστυνομικός και ο προ δεκαημέρου συλληφθείς, διατηρούν άρρηκτους δεσμούς φιλίας, χωρίς βέβαια να σημάνει κάτι αυτό, αλλά και οπωσδήποτε χωρίς να μην αξίζει προσοχής και επιπλέον διερεύνησης.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA