«Πλάκα μου κάνεις;» - Ο Παπαδάκης άφησε «κόκκαλο» τον Χατζηνικολάου (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

«Πλάκα μου κάνεις;» - Ο Παπαδάκης άφησε «κόκκαλο» τον Χατζηνικολάου (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι είπε ο Γιώργος Παπαδάκης στον Νίκο Χατζηνικολάου;

Το 1986 ο Γιώργος Παπαδάκης συμμετείχε στην εκπομπή της ΕΡΤ “3 στον αέρα” με τη Σεμίνα Διγενή και τον Νάσο Αθανασίου.

Όταν χρειάστηκε να βρουν έναν νέο δημοσιογράφο, μετά την αποχώρηση του Νάσου Αθανασίου, η Σεμίνα Διγενή ήθελε να πάρει τον Νίκο Χατζηνικολάου, κάτι που ο ίδιος έμαθε για πρώτη φορά χθες το βράδυ στο “Ενώπιος Ενωπίω” από τον Γιώργο Παπαδάκη κι έμεινε άφωνος.

«Δεν ήταν προγραμματισμένο να βγω στην τηλεόραση. Ετοιμαζόταν αυτή η μεσημεριανή εκπομπή, δεν υπήρχε τίτλος, στηνόταν το περιεχόμενο… Ήταν ο Νάσος Αθανασίου με τη Σεμίνα Διγενή που έψαχναν έναν άνθρωπο για να είναι υπεύθυνος του ρεπορτάζ, αυτός ο άνθρωπος ήμουν εγώ.

Κάνουμε τις συσκέψεις και βγήκε μια χημεία με τον Νάσο και τη Σεμίνα.

Ήμουν πολύ τυχερός που με εμπιστεύτηκαν γιατί ήταν δύο καταξιωμένοι τηλεοπτικοί και όχι μόνο δημοσιογράφοι με πολλή μεγάλη τηλεοπτική εμπειρία κι εγώ ήξερα ελάχιστα πράγματα από τηλεόραση. Ήμασταν τρεις, θα βγαίναμε στις 3 το μεσημέρι κι έτσι βγάλαμε και τον τίτλο “3 στον αέρα”. Και ήταν μια καταπληκτική εμπειρία για μένα», είπε αρχικά ο Γιώργος Παπαδάκης.
Στη συνέχεια, ο Γιώργος Παπαδάκης άφησε άναυδο τον Νίκο Χατζηνικολάου με την αποκάλυψη που έκανε.

Γ.Π.: Θα σου αποκαλύψω κάτι. Ο Νάσος ήταν μαζί μας, αλλά μετά αποφάσισε να μην συνεχίσει και ψάχναμε να βρούμε έναν άνθρωπο, ο οποίος θα ερχόταν μαζί μας. Και θέλαμε να είναι ένας άνθρωπος χαρισματικός που δεν είχε κάνει καθόλου τηλεόραση την εποχή εκείνη. Η Σεμίνα Διγενή είχε στο μυαλό της ένα νέο παιδί που έκανε τα πρώτα του βήματα τότε στη δημοσιογραφία… Το όνομά του ήταν Νίκος Χατζηνικολάου.

Ν.Χ.: Πλάκα μου κάνεις; Δεν το ήξερα αυτό. Το μαθαίνω τώρα.
 
ΒΙΝΤΕΟ

ΒΙΝΤΕΟ: ZAPPIT.GR

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA