Ήταν «μιλημένο»; Δεκάδες αστυνομικοί σε club με 300 άτομα - Xτύπησαν την πόρτα και μετά έφυγαν... (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
TRIACON
 

Ήταν «μιλημένο»; Δεκάδες αστυνομικοί σε club με 300 άτομα - Xτύπησαν την πόρτα και μετά έφυγαν... (ΒΙΝΤΕΟ)

Πολίτης περιγράφει μια περίεργη επιχείρηση της Αστυνομίας σε κλαμπ στο κέντρο της Αθήνας - Έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα όσα λέει αλλά και τα βίντεο με τα οποία έχει καταγράψει την επιχείρηση που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ...

Διαβάστε τι λέει στο «Μακελειό» και δείτε τα βίντεο:

«Χθες τα ξημερώματα στην Οδό Λιοσίων 58 στο Σταθμό Λαρίσης άκουσα την Αστυνομία να κτυπάει τη πόρτα του κλαμπ που είχαν μαζευτεί μέσα τουλάχιστο 300 άτομα. Βγήκα έξω και είδα τους αστυνομικούς να χτυπάνε την πόρτα και να λένε “Αστυνομία ανοιχτέ όσο δεν ανοίγετε το κάνετε χειρότερο”!!! Κρατήστε αυτά τα λόγια του αστυνομικού διότι το γέλιο τώρα αρχίζει.

Χτυπάνε την πόρτα οι αστυνομικοί

Έρχεται μετά από λίγα λεπτά και ομάδα ΔΙΑΣ

Έρχονται και τα Ο.Π.Κ.Ε με κλούβα

Όταν ήρθαν οι αστυνομικοί της ομάδας Ο.Π.Κ.Ε αφού λογικά πήραν εντολή να προσπαθήσουν να ανοίξουν τη πόρτα αυτό τελικά δεν έγινε μετά από μια προσπάθεια του αστυνομικού που ζήτημα αν κράτησε 2 λεπτά. Η πόρτα του μαγαζιού εν τω μεταξύ είναι μια απλή πόρτα αλουμινίου με μια απλή κλειδαριά που έχουν οι ξύλινες πόρτες.

Οι αστυνομικοί φεύγουν

Πως είναι λοιπόν δυνατόν να τους φωνάζεις έξω από τη πόρτα ότι αν δεν την ανοίξουν κάνουν χειρότερα τα πράγματα [διότι είχαν κλειδωθεί μέσα] και μετά να φεύγεις; Δεν ξερω για πιο λόγο ήρθαν βεβαία οι αστυνομικοί, προφανώς για να ρίξουν πρόστιμο λόγω00 κορωνοϊού πιστεύω. Και μετά ακριβώς από 20 δευτερόλεπτα αφού έφυγαν οι αστυνομικοί τα τσιράκια τους μαγαζιού που ήταν έξω και μιλούσαν με το κινητό τους και τους έδιναν οδηγίες για το τι κάνουν οι αστυνομικοί έξω τους φώναξαν να βγουν όλοι έξω και ότι έφυγαν οι αστυνομικοί. Ακολούθου τα αντίστοιχα βίντεο. Όπου φύγει-φύγει σχεδόν όλοι τους.

Ο κύριος Χρυσοχοΐδης θα πρέπει να είναι πολύ περήφανος για το ότι ένας αστυνομικός της ομάδας Ο.Π.Κ.Ε δεν μπορεί να ανοίξει μια απλή κλειδαριά αλλά μπορεί να δίνει πρόστιμο σε Έλληνες μαγαζάτορες που προσπαθούν απλά να ζήσουν η σε κόσμο που παίρνει το λεωφορείο για να πάει στη δουλειά του».

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA