Χαρδαλιάς: «Πρόστιμο 300 ευρώ και σε αυτούς που φορούν ασπίδα προσώπου και όχι μάσκα» - «Δεν επιτρέπεται η μετακίνηση για ψάρεμα και κυνήγι» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Χαρδαλιάς: «Πρόστιμο 300 ευρώ και σε αυτούς που φορούν ασπίδα προσώπου και όχι μάσκα» - «Δεν επιτρέπεται η μετακίνηση για ψάρεμα και κυνήγι»

Διαβάστε τι δήλωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς:

«Η μετακίνηση για ψάρεμα ή κυνήγι δεν επιτρέπεται, καθώς δεν υπάρχει καμία κατ' εξαίρεση μετακίνηση που να δικαιολογεί την κίνηση είτε για κυνήγι είτε για ψάρεμα.

Τέλος, ερωτηθείς για την χρήση της ασπίδας ο Νίκος Χαρδαλιάς επισήμανε ότι η ασπίδα δεν αντικαθιστά για κανέναν λόγο τη μάσκα.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Δεν είναι καθόλου ασφαλής σε σχέση με τις δυνατότητες που μας παρέχει μία μάσκα.

Ως εκ τούτου η χρήση των ασπίδων δεν θεωρείται χρήση μάσκας και υπόκειται στη διαδικασία του προστίμου. Παρά ταύτα υπάρχουν περιπτώσεις που υπάρχουν χρόνια νοσήματα που αφορούν σε άσθμα και σε κάποια άλλα θέματα που συνοδεύουν τον άνθρωπο που θα ελεγχθεί για τη χρήση της ασπίδας και εκεί οι ελεγκτικοί μηχανισμοί είναι πιο επιεικείς», σημείωσε ενώ απηύθυνε ισχυρή σύσταση να αποφεύγονται οι ασπίδες και κάλεσε τους πολίτες να υιοθετήσουν όλοι τη μάσκα τις επόμενες μέρες για να υπάρξει πραγματικό αποτέλεσμα.

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

EviaZoom.gr - ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα