Εκνευρισμένος ιερέας ζήτησε από όσους δεν φορούν μάσκα να βγουν έξω από την εκκλησία (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΟΠΑΠ
ΕΛΟΠΥ
 

Εκνευρισμένος ιερέας ζήτησε από όσους δεν φορούν μάσκα να βγουν έξω από την εκκλησία (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον εκνευρισμό του ο ιερέας του Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου Φλαρίου της Καλαμάτας όταν είδε ορισμένους από τους πιστούς να μη φοράνε μάσκες κατά τη διάρκεια της χριστουγεννιάτικης λειτουργίας... 

«Αντιρρησίες θα είστε στο σπίτι σας. Όχι εδώ» τόνισε ο ιερέας ο οποίος διέκοψε την λειτουργία και με κοφτό τρόπο όπως φαίνεται και στο βίντεο άρχισε να ζητάει από τους πιστούς είτε να βάλουν μάσκες είτε να βγουν από το ναό.

«Δεν θα ανοίξουμε διάλογο. Όσοι δεν φοράτε μάσκα θα βγείτε έξω. Σεβόμενοι και τους συνανθρώπους σας και τη νομοθεσία», υπογραμμίζει. Απαντώντας δε σε κάποιον που τον ρωτά γιατί ο ίδιος δεν φορά μάσκα απαντά: «Ιερείς και ψάλτες με βάση το νόμο δεν φοράνε μάσκα για να μπορούν να ψάλουν. Διαβάστε το νόμο. Περάστε έξω».

Μάλιστα, όταν οι πιστοί επιμένουν ο ιερέας τους ξεκαθαρίζει: «Αντιρρησίες θα είστε στο σπίτι σας. Όχι εδώ». Μπαίνοντας τέλος στο ιερό, ζητεί να καλέσουν την αστυνομία αν δεν απομακρυνθούν όσοι δεν δέχονται να φορέσουν μάσκα.

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

EviaZoom.gr - ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα