Χαλκίδα: Διαγνώστηκε με κορονοϊό και 24χρονη ασκούμενη δικηγόρος - Σε καραντίνα και η δικηγόρος Ολυμπία Βλασοπούλου αν και βγήκε αρνητική καθώς εργαζόταν στο γραφείο της (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Διαγνώστηκε με κορονοϊό και 24χρονη ασκούμενη δικηγόρος - Σε καραντίνα και η δικηγόρος Ολυμπία Βλασοπούλου αν και βγήκε αρνητική καθώς εργαζόταν στο γραφείο της (ΦΩΤΟ)

Ο κορονοϊός «χτύπησε» και μία 24χρονη ασκούμενη δικηγόρο, η οποία εργάζεται στο δικηγορικό γραφείο της γνωστής δικηγόρου Ολυμπίας Βλασοπούλου, στη Χαλκίδα...

Η 24χρονη βρέθηκε θετική στο τεστ που έκανε και τέθηκε άμεσα σε καραντίνα στο σπίτι της.

Η Ολυμπία Βλασοπούλου έκανε και εκείνη το τεστ ωστόσο αν και βγήκε αρνητικό βρίσκεται από χθες σε καραντίνα στο σπίτι της.

«Από την αρχή της πανδημίας κάνω 2 τεστ την εβδομάδα, και το τελευταίο τεστ που έκανα βγήκε αρνητικό. Λόγω του κρούσματος της ασκούμενης δικηγόρου που εργάζεται στο γραφείο μου βρίσκομαι ήδη σε καραντίνα στο σπίτι μου τουλάχιστον μέχρι την Δευτέρα, όπου θα ξανακάνω το τεστ, και αν βγει αρνητικό πάλι, όπως αναφέρει το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, θα επιστρέψω ξανά στην εργασία μου», τόνισε στο EviaZoom.gr, η Ολυμπία Βλασοπούλου.

Η Ολυμπία Βλασοπούλου...

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA