Δολοφονία 20χρονης: Νέα κατάθεση από τον 32χρονο σύζυγο της - Με 300.000 ευρώ επικήρυξε ο Χρυσοχοϊδης τους δολοφόνους (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Δολοφονία 20χρονης: Νέα κατάθεση από τον 32χρονο σύζυγο της - Με 300.000 ευρώ επικήρυξε ο Χρυσοχοϊδης τους δολοφόνους (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι έρευνες της Ασφάλειας Αττικής για την εξιχνίαση του άγριου φονικού με θύμα μία 20χρονη κοπέλα με καταγωγή από τις Φιλιππίνες στα Γλυκά Νερά...

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση προέβησαν σε αναπαράσταση, παρουσία του 32χρονου, προκειμένου να αποκτήσουν περισσότερα στοιχεία και λεπτομέρειες για το modus operandi των δραστών, καθώς και για τον τρόπο που ο 32χρονος επικοινώνησε με την αστυνομία.

Παράλληλα, τα στελέχη της Δίωξης Εγκλημάτων κατά ζωής και Ιδιοκτησίας εξετάζουν μια λίστα σεσημασμένων που σχετίζονται με ληστείες. Οι αστυνομικοί είναι σχεδόν βέβαιοι πως πρόκειται για σεσημασμένους κακοποιούς.

Σε νέα κατάθεση που έδωσε στις αρχές ο σύζυγος, είπε ότι εισέβαλαν στο σπίτι γύρω στις 05:30 εισέβαλαν στο σπίτι, ενώ αφού έδεσαν τον ίδιο, έδεσαν και την 20χρονη.

Από τη στιγμή που σταμάτησε να ακούει τη σύζυγό του, εκτίμησε ότι πέρασε ακόμη μισή ώρα μέχρι να φύγουν οι δράστες. Όταν κατάλαβε ότι διέφυγαν χρειάστηκε ακόμα μισή ώρα μέχρι να πιάσει το κινητό του και να το ενεργοποιήσει.
Παράλληλα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, με Κοινή Υπουργική Απόφαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και του αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, Θεόδωρου Σκυλακάκη, προκηρύχθηκε χρηματική αμοιβή ύψους 300.000 ευρώ, σε οποιονδήποτε παράσχει στοιχεία και πληροφορίες σε αρμόδια Αρχή που θα οδηγήσουν, στο πλαίσιο των ερευνών που βρίσκονται σε εξέλιξη, στη σύλληψη των δραστών ληστείας μετά φόνου σε βάρος 20χρονης γυναίκας, που διεπράχθη την Τρίτη 11 Μαΐου, μέσα στην οικία της στα Γλυκά Νερά Αττικής. Σημειώνεται ότι όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό να επικοινωνήσει με τους  τηλεφωνικούς  αριθμούς 210-6442694 και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Για τα πρόσωπα που θα παράσχουν πληροφορίες και στοιχεία θα εξασφαλιστεί ανωνυμία έναντι κάθε Αρχής και οποιουδήποτε τρίτου.

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA