Φωτογραφία ντοκουμέντο από τη κάμερα που ξήλωσε και πέταξε στο πάτωμα ο δολοφόνος πιλότος (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Φωτογραφία ντοκουμέντο από τη κάμερα που ξήλωσε και πέταξε στο πάτωμα ο δολοφόνος πιλότος (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια φωτογραφία ντοκουμέντο βλέπει το φως της δημοσιότητας από την εκπομπή «LIVE NEWS», με τον Νίκο Ευαγγελάτο...

Φαίνεται η κάμερα ασφαλείας ξηλωμένη και πεταμένη στο μπαλκόνι του σπιτιού.

Ο δράστης, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, φέρεται πως έβγαλε και πέταξε την κάμερα εποπτείας που ήταν το σαλόνι του σπιτιού. Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ Απόστολός Σκρέκας δεν έκανε κάποιο σχόλιο επί του συγκεκριμένου δεδομένου ότι η προανάκριση είναι μυστική.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη του «Βήματος» και των «ΝΕΩΝ», Βασίλη Λαμπρόπουλο, που μίλησε στην εκπομπή, την έβγαλε, την άφησε στο πάτωμα και πέταξε την κάρτα μνήμης. Η κάρτα μνήμης αφαιρέθηκε νωρίτερα γιατί θα μπορούσε να καταγράφει την στιγμή της αφαίρεσης. Δεν πέταξε όλη την κάμερα αλλά μόνο την κάρτα μνήμης.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρθηκε στη θέση της αστυνομίας σχετικά με το τι έπαιξε ρόλο στην εξιχνίαση της υπόθεσης. Όπως είπε: «για την ΕΛ.ΑΣ. καθοριστικό ρόλο έπαιξε η δομή του σώματος, η συνεργασία και η στήριξη του κόσμου. Δεν ήταν ένα το στοιχείο που μας βοήθησε, αλλά η συνεργασία πολλών στελεχών που εργάστηκαν πολύ και με αποτελεσματική συνεργασία», τόνισε.

«Η αστυνομία δεν μπορούμε να πούμε ότι ξεγελάστηκε. Έπρεπε να εξετάσουμε όλα τα ενδεχόμενα και όχι μόνο ένα. Δεν λειτουργούμε με διαίσθηση.», συμπλήρωσε.

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA