Νέο «μαύρο» ρεκόρ στην Εύβοια: 151 κρούσματα την Παρασκευή, παραμονή των Χριστουγέννων - Τα στοιχεία... | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Νέο «μαύρο» ρεκόρ στην Εύβοια: 151 κρούσματα την Παρασκευή, παραμονή των Χριστουγέννων - Τα στοιχεία...

Τα περισσότερα κρούσματα μέσα σε μία ημέρα από την αρχή της πανδημίας καταγράφηκαν στην Εύβοια την Παρασκευή (24-12-2021), παραμονή των Χριστουγέννων...

Συγκεκριμένα όπως ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ καταγράφηκαν 144 επιβεβαιωμένα κρούσματα στην Εύβοια μέσα σε ένα 24ωρο και σύμφωνα με το ρεπορτάζ προστέθηκαν άλλα 7 αργότερα από τα 224 κρούσματα που ήταν στη σχετική λίστα του ΕΟΔΥ με τις άγνωστες περιοχές διαμονής των νοσούντων που είναι σε διερεύνηση.

Σύνολο δηλαδή 151 κρούσματα. Τα περισσότερα είναι στο Δήμο Χαλκιδέων, ενώ κρούσματα και αρκετά μάλιστα καταγράφηκαν και στους υπόλοιπους Δήμους της Εύβοιας.

Στην υπόλοιπη Στερεά Ελλάδα τα επιβεβαιωμένα κρούσματα που ανακοινώθηκαν μέσα σε ένα 24ωρο την Παρασκευή (24-12-2021) ήταν λιγότερα:

- Στην Φθιώτιδα καταγράφηκαν 93 επιβεβαιωμένα κρούσματα.

- Στην Βοιωτία καταγράφηκαν 72 επιβεβαιωμένα κρούσματα.

- Στην Φωκίδα καταγράφηκαν μόλις 3 επιβεβαιωμένα κρούσματα.

- Στην Ευρυτανία καταγράφηκαν μόλις 8 επιβεβαιωμένα κρούσματα.

Συνολικά σε όλη την Ελλάδα εντοπίστηκαν την Παρασκευή (24-12-2021) 7.665 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα με 94 νεκρούς, ενώ οι διασωληνωμένοι ανέρχονται σε 624.

Σχετικά με την γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων, επιβεβαιώθηκαν στην Αττική συνολικά 3.433 κρούσματα  και στην Θεσσαλονίκη 985. 

Τριψήφιος αριθμός κρουσμάτων στις Περιφερειακές Ενότητες (με αλφαβητική σειρά): Αχαΐας, Εύβοιας, Ηρακλείου, Κέρκυρας, Κοζάνης, Λάρισας και Σερρών.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA