Εκλογές 2023: Με εκπλήξεις και ανανέωση το Ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ, επικεφαλής 43χρονη ψυχολόγος, δείτε και τα 15 πρόσωπα (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εκλογές 2023: Με εκπλήξεις και ανανέωση το Ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ, επικεφαλής 43χρονη ψυχολόγος, δείτε και τα 15 πρόσωπα (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ριζικά ανανεωμένο, με άτομα νεαρής ηλικίας, με έντονο «άρωμα» γυναίκας αλλά και με βαθύ κοινωνικό αποτύπωμα το Ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ για τις Εθνικές Εκλογές της 21ης Μαϊου 2023...

Χαρακτηριστικό είναι ότι στη πρώτη θέση και Επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας της ΝΔ είναι η 43χρονη ψυχολόγος και Γενική Γραμματέα Δημόσιας Διοίκησης Ειρήνη Αγαπηδάκη του, ενώ ανάμεσα στα 15 άτομα που στελεχώνουν το «γαλάζιο» Ψηφοδέλτιο Επικρατείας είναι μία 41χρονη αγρότισσα, δύο γυναίκες δικηγόροι 30 και 34 ετών αντίστοιχα, μία 31χρονη οικονομολόγος, κ.α.

Τα 15 πρόσωπα που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας ενόψει των Εθνικών Εκλογών της 21ης Μαϊου 2023 παρουσίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης την Παρασκευή (28-04-2023).

Στη πρώτη θέση και Επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας της ΝΔ είναι η 43χρονη ψυχολόγος και Γενική Γραμματέα Δημόσιας Διοίκησης Ειρήνη Αγαπηδάκη η οποία ανέφερε:

«Είναι εξαιρετική τιμή να μετέχω στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ. Η πολιτική έχει αλλάξει και η ΝΔ αφουγκράζεται αυτές τις αλλαγές. Ο πολίτης θέλει αποτελεσματικό κράτος και αναζητά αυτούς που μπορούν να κάνουν τη δουλειά. Θεωρώ προσωπικό μου χρέος να δώσω κάτι στην πατρίδα. Θα δώσουμε τον αγώνα με τα στελέχη της παράταξης για να μην μείνει κανένας πολίτης πίσω».

Η 43χρονη Ειρήνη Αγαπηδάκη:

Στην 2η θέση βρίσκεται ο 64χρονος Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Θοδωρής Σκυλακάκης. Η συμμετοχή του συμβολίζει την επιτυχία μιας οικονομικής πολιτικής, είπε ο Πρωθυπουργός παρουσιάζοντας τον Θοδωρή Σκυλακάκη. «Βαθύτατη η τιμή να είμαι στη 2η θέση του ψηφοδελτίου επικρατείας» είπε απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στην 3η θέση βρίσκεται ο 65χρονος Yπουργός Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης, ο οποίος όπως είπε «ο Πρωθυπουργός εκπροσωπεί και τον ελληνισμό του εξωτερικού. Μεγάλη τιμή και ευθύνη για εμένα...».

Ακολουθεί στην 4η θέση η 41χρονη Ιωάννα Λυτρίβη, Διευθύνουσα σύμβουλος στον ΕΟΠΠΕΠ, «ένας καταξιωμένος επιστήμονας σε θέματα που αφορούν την κατάρτιση και την πιστοποίηση» είπε για εκείνη ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στην 5η θέση βρίσκεται ο 48χρονος Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γιώργος Σταμάτης. «Ένας άνθρωπος που μου άνοιξε τα μάτια και με έφερε σε επαφή με αυτούς που βρίσκονται έξω από τα φώτα της προσοχής της πολιτείας. Δικαιοσύνη είναι ο κάθε ένας πολίτης να πιστεύει ότι μπορεί να ξεκινάει επί ίσοις όροις μαζί με τους άλλους. Και να υπάρχει ένα κράτος και ένας πρωθυπουργός που να μεριμνά για αυτούς...» είπε ο ίδιος.

Στην 6η θέση η 31χρονη Νεφέλη Χατζηϊωαννίδου, οικονομολόγος που «ανέδειξε ζητήματα που βρίσκονται στο επίκεντρο του δημοσίου διαλόγου, την κοινωνία των πολιτών και της ευαισθησίας που δείχνουμε σε θέμα που αφορούν τις γυναίκες», όπως είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στην 7η θέση η 54χρονη Μαρία Πολύζου, «μια ακόμα σπουδαία γυναίκα, μια αθλήτρια που μίλησε με θάρρος για τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Έδωσα πολλούς αγώνες και ότι πέτυχα έγινε γιατί δεν τα παράτησα ποτέ. Είμαι έτοιμη να δώσω τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής μου για να δούμε την Ελλάδα ψηλά, είπε από την πλευρά της», δήλωσε η ίδια.

Στην δωδέκατη και τιμητική θέση, όπως είπε ο πρωθυπουργός, βρίσκεται η Άννα Καστάνη, μια 41χρονη αγρότισσα από τη Μαγνησία. Δεν ήταν παρούσα στην σημερινή εκδήλωση, γιατί έπρεπε, όπως είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης να προσέχει τα παιδιά της. "Η συμμετοχή συμβολίζει το μεγάλο προσωπικό μου ενδιαφέρον για τον πρωτογενή τομέα", είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στην επόμενη θέση βρίσκεται η 30χρονη Πορφυλένια Κανελλοπούλου, η «πιο νεαρή συμμετοχή του ψηφοδελτίου μας, μια εκπρόσωπος της ΔΑΠ και της ΟΝΝΕΔ και δικηγόρος» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Μεγάλη η τιμή να βρίσκομαι στο ψηφοδέλτιο επικρατείας. Προέρχομαι από μια γενιά που βίωσε πολλές κρίσεις. Εσείς σε αυτή τη γενιά σταθήκατε δίπλα. Εγώ δηλώνω παρούσα σε αυτή την προσπάθεια που κάνετε» είπε η νεαρή δικηγόρος.

ΕΙΚΟΝΑ - Τα 15 πρόσωπα, ανά σειρά, που στελεχώνουν το Ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ:


Αναλυτικά τα 15 πρόσωπα που στελεχώνουν το Ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ όπως παρουσιάστηκαν:

- Στην 1η θέση και Επικεφαλής η 43χρονη ψυχολόγος και Γενική Γραμματέα Δημόσιας Διοίκησης Ειρήνη Αγαπηδάκη.

- Στη 2η θέση ο 64χρονος Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, Θεόδωρος Σκυλακάκης.

- Στη 3η θέση ο 65χρονος Υπουργός Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Κρίσης Χρήστος Στυλιανίδης.

- Στη 4η θέση η 41χρονη Ιωάννα Λυτρίβη, Δρ. πολιτικών δια βίου εκπαίδευσης, κατάρτισης και απασχόλησης.

- Στη 5η θέση ο 48χρονος Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γιώργος Σταμάτης.

- Στην 6η θέση η 31χρονη οικονομολόγος Νεφέλη Χατζηιωαννίδου.

- Στην 7η θέση η 54χρονη Μαρία Πολύζου, πρώην αθλήτρια δρόμων αντοχής & κορυφαία Μαραθωνοδρόμος.

- Στην 8η θέση η 34χρονη δικηγόρος Γεωργία Βαχαρίδη.

- Στην 9η θέση ο 60χρονος Πρύτανης του ΑΠΘ Νίκος Παπαϊωάννου.

- Στην 10η θέση ο 57χρονος Νίκος Κορογιαννάκης, δικηγόρος Ελλάδας και Βελγίου, από το 1991 κατοικεί στις
Βρυξέλλες και είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και Βρυξελλών.

- Στην 11η θέση η 58χρονη εκπαιδευτικός από το Παρίσι Μαρία Διαμαντοπούλου.

- Στην 12η θέση η 41χρονη αγρότισσα απο την Μαγνησία Άννα Καστάνη.

- Στην 13η θέση ο 42χρονος δικηγόρος Σπύρος Καρανικόλας.

- Στη 14η θέση η 30χρονη δικηγόρος και Διευθύντρια του Γραφείου Τύπου της ΟΝΝΕΔ Πορφυλλένια Κανελλοπούλου.

- Στην 15η θέση ο 77χρονος Αντώνης Σγαρδέλης, Διευθύνων Σύμβουλος ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ Α..Ε..Β.Ε. , ο οποίος υπηρέτησε όλους τους αρχηγούς της ΝΔ και ήταν στενός συνεργάτης του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Πατήστε ΕΔΩ και δείτε στοιχεία, λεπτομέρειες και τα βιογραφικά των 15 προσώπων που στελεχώνουν το Ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ.

ΒΙΝΤΕΟ - Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΝΔ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA