(Super League) Παναθηναϊκός - Λαμία 2-2: Αγάλματα στη κατάμεστη Λεωφόρο από την φοβερή ομάδα της Φθιώτιδας που πήρε την ισοπαλία και με 10 παίκτες (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

(Super League) Παναθηναϊκός - Λαμία 2-2: Αγάλματα στη κατάμεστη Λεωφόρο από την φοβερή ομάδα της Φθιώτιδας που πήρε την ισοπαλία και με 10 παίκτες (ΒΙΝΤΕΟ)

Η φοβερή Λαμία, παίζοντας με 10 παίκτες από το 39΄ μετά την απευθείας αποβολή του Μαρτίνεθ, έκανε τη μεγάλη έκπληξη το Σάββατο (17-02-2024) αποσπώντας ισοπαλία 2-2 απ’ τον Παναθηναϊκό στη κατάμεστη Λεωφόρο στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League...

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου ο Καρλίτος πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και έκανε το 0-1. 

Σε φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή της Λαμίας στο 45’+3’ ο Μαντσίνι γύρισε την μπάλα προς τα έξω στον Μπερνάρ, ο οποίος σούταρε αμέσως, με την μπάλα να κοντράρει και στον Νούνιες, καταλήγοντας στα δίχτυα του Κοσέλεφ για το 1-1.

Στο 59΄ ο Γερεμέγεφ έκανε το 2-1 για τον Παναθηναϊκό, ωστόσο η Λαμία με καρφωτή κεφαλιά του Τσιλούλη στο 68΄ισοφάρισε σε 2-2, ένα αποτέλεσμα που δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Φατίχ Τερίμ): Ντραγκόφσκι, Βαγιαννίδης (78’ Κώτσιρας), Ακαϊντίν, Ούγκο, Χουάνκαρ (23’ λ.τρ. Μλαντένοβιτς), Ρουμπέν, Βιλένα (46’ Γερεμέγεφ), Μαντσίνι (78’ Λημνιός), Μπερνάρ, Βέρμπιτς (14’ λ.τρ. Αϊτόρ), Σπόραρ.

ΛΑΜΙΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Σιμόν, Τζανετόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Σίντκλεϊ, Τζανδάρης, Νούνιες (68’ Τόσιτς), Σλίβκα (82’ Μάλτσι), Τσιλούλης (82’ Στάνκο), Μαρτίνεθ, Καρλίτος (57’ Κορνέζος).

ΒΙΝΤΕΟ - ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA