Υπόθεση παλαιοχριστιανού: «Ο πατήρ Κλεομένης είναι πατέρας του εγγονιού μου...», κατέθεσε o 45χρονος Μανώλης που «δούλευε» μέσω τηλεκαθαριότητας στην Ερέτρια - Το «ρεσιτάλ» που είχε δώσει ο ρασοφόρος και στην Εύβοια... (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Υπόθεση παλαιοχριστιανού: «Ο πατήρ Κλεομένης είναι πατέρας του εγγονιού μου...», κατέθεσε o 45χρονος Μανώλης που «δούλευε» μέσω τηλεκαθαριότητας στην Ερέτρια - Το «ρεσιτάλ» που είχε δώσει ο ρασοφόρος και στην Εύβοια... (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για την υπόθεση των αυτοαποκαλούμενων «παλαιοχριστιανών» στην Κορινθία, με τα ανήλικα παιδιά της οικογένειας να παραμένουν στο επίκεντρο, όπως και πρόσληψη του 45χρονου Μανώλη που τσεπώνει μισθό 1.500 ευρώ από τον Δήμο Ερέτριας μέχρι σήμερα για ...τηλεκαθαριότητα...

Όπως μεταδόθηκε, στους αστυνομικούς ο 45χρονος πατέρας της οικογένειας των «παλαιοχριστιανών» κατέθεσε ότι πατέρας του βρέφους της κόρης τους είναι ο ρασοφόρος «πατήρ Κλεομένης»- γνωστός για βίντεο που αναρτά στο διαδίκτυο. Η πληροφορία ότι κατατέθηκε το συγκεκριμένο στους αστυνομικούς είναι πέρα για πέρα έγκυρο... Ο «πατήρ Κλεομένης» πάντως αρνείται κάθε σχέση και υποστηρίζει πως δεν γνωρίζει ούτε τον 45χρονο ούτε την οικογένειά του, αλλά... δεν φαίνεται να πείθει ότι τουλάχιστον δεν γνωρίζει την οικογένεια τωμ παλαιοχριστιανών.

Την ίδια ώρα η γυναίκα και τα παιδιά του 45χρονου Μανώλη, ο οποίος καταγγέλλει την αστυνομία, παραμένουν άφαντοι. Συγκεκριμένα ο 45χρονος κατήγγειλε ότι απείλησαν ακόμα και με όπλο το παιδί του που είναι στο Παίδων με εντολή εισαγγελέα, απαγορεύοντας στον πατέρα του να τον δει, κάτι που έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις.

Το ρεσιτάλ και το σόου από τον «Κλεομένη» στην Εύβοια...

Όπως είχε δημοσιεύσει το EviaZoom.gr από το 2017 (δείτε ΕΔΩ) ο εν λόγω ρασοφόρος έχει δημιουργήσει και σελίδα στο facebook για να γνωστοποιεί, -μέσω βίντεο που ανεβάζει-, την επαναστατική δράση του κατά του πλαστικού χρήματος και των ΑΤΜ...

Ο ρασοφόρος που στο παρελθόν έχει ξεσπάσει σε ATM με κλωτσιές και μπουνιές, επισκέφθηκε πριν λίγες μέρες την Αμάρυνθο και το Δερβένι όπου έδωσε ένα ακόμη «ρεσιτάλ», γράφοντας συνθήματα με σπρέι σε εξωτερικούς τοίχους: "Όχι στις ηλεκτρονικές κάρτες, θα πάτε στην κόλαση, Μεταννοείτε!".

Μάλιστα, όπως θα δείτε στο ένα από τα τρία βίντεο που καταγράφηκε στην Αμάρυνθο, ένα περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ πέρασε εκείνη την ώρα από το σημείο που βρισκόταν ο «Παπα-Γάλλος» ο οποίος είπε on camera: "Χαιρετάμε τους αστυνομικούς, Βλέπετε; Είμαστε ελεύθεροι, μου έχει δώσει εξουσία ο θεός να κάνω την αποστολή. Χαιρετηθήκαμε και με τους αστυνομικούς...". Εντυπωσιακό είναι το βίντεο και από το Δερβένι, με τον οργισμένο ρασοφόρο να κλωτσάει στο τέλος το άδειο μπουκάλι του σπρέι.

Επίσης ο επαναστάτης «Κλεομένης» έφτασε μέχρι το Προκόπι και στον Ιερό Ναό του Άγιου Ιωάννη του Ρώσου, όπου με την βοήθεια ενός κάμεραμάν εισήλθε στην εκκλησία που ήταν κατάμεστη από κόσμο λόγω και της μεγάλης εορτής του Αγίου, και άρχιζε να σχολιάζει και να κατακρίνει την εξωτερική εμφάνιση των γυναικών που βρίσκονταν στον ιερό χώρο.

ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA