Ακολουθεί η ανακοίνωση που απέστειλε την Κυριακή (21-12-2025) στο EviaZoom.gr o Μπάμπης Τσιβίκας, Πρόεδρος του Αγροτοκτηνοτροφικού – Μελισσοκομικού Συλλόγου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγ. Άννας:«Στο πλαίσιο των αποφάσεων της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων, η Συντονιστική Επιτροπή του μπλόκου στην Υψηλή Γέφυρα Χαλκίδας ενημερώνει ότι αύριο, Δευτέρα 22, θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός της Υψηλής Γέφυρας Χαλκίδας από τις 18:00 έως τις 21:00, στο πλαίσιο της κλιμάκωσης των αγωνιστικών μας κινητοποιήσεων.
Παράλληλα, από την Τρίτη έως και την Παρασκευή, οι δράσεις του μπλόκου θα επικεντρωθούν στη διευκόλυνση των εκδρομέων ενόψει των εορτών, με στόχο την ομαλή μετακίνηση των πολιτών και την έμπρακτη στήριξη της τοπικής κοινωνίας.
Οι αγρότες της Εύβοιας συνεχίζουμε τον αγώνα μας με υπευθυνότητα, ενότητα και αποφασιστικότητα, σε συντονισμό με τα μπλόκα σε όλη τη χώρα, διεκδικώντας λύσεις στα δίκαια αιτήματά μας, χωρίς να στρεφόμαστε απέναντι στον λαό, αλλά στο πλευρό του.
Η ενημέρωση θα είναι συνεχής για κάθε επόμενη απόφαση και μορφή δράσης.
Η Συντονιστική Επιτροπή Μπλόκου Υψηλής Γέφυρας Χαλκίδας».



















