Στο αίτημα της ΕΡΤ να σχολιάσει την ανάρτηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, η Πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, απάντησε θέτοντας ευθέως το ερώτημα για τη μυστική συνάντηση Υπουργών και Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας με αξιωματούχους του Ισραήλ και της Κυβέρνησης Νετανιάχου, καθώς και με τη Σιωνιστική Οργάνωση Israel Allies Foundation, στην Αθηναϊκή Λέσχη στις 12 Οκτωβρίου 2026... Ακολουθεί ολόκληρη η παρέμβαση της κ.Ζωής Κωνσταντοπούλου:
«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απευθύνεται στους πολίτες σαν παγαπόντης πολιτευτής και όχι ως Πρωθυπουργός στον 8ο χρόνο διακυβέρνησης.
Δεν ξεγελάει κανέναν.
Κύριε Μητσοτάκη, για τη μυστική συνάντηση Υπουργών και Βουλευτών σας, μεταξύ των οποίων του Αντιπροέδρου του Κόμματός σας, με Αξιωματούχους του Ισραήλ και της Κυβέρνησης Νετανιάχου και τη Σιωνιστική Οργάνωση Israel Allies Foundation στην Αθηναϊκή Λέσχη στις 12 Οκτωβρίου 2026 θα μιλήσετε;».
Από τον Κυριάκο Μητσοτάκη δεν έχει υπάρξει η παραμικρή απάντηση εως τώρα όπως και από τον Υπουργό του «α και ου», Άδωνι Γεωργιάδη, που έχει ερωτηθεί από την Πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας.














