Χαλκίδα: Εξερράγη εκρηκτικός μηχανισμός στο κατάστημα του Γιάννη Παπακωνσταντίνου! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Χαλκίδα: Εξερράγη εκρηκτικός μηχανισμός στο κατάστημα του Γιάννη Παπακωνσταντίνου! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές - Σε εξέλιξη οι έρευνες της αστυνομίας
 

Ο εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη προχθές τα μεσάνυχτα, στην επιχείρηση ηλεκτρικού υλικού (ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Ι.ΚΑΙ ΥΙΟΣ ΟΕ) του Γιάννη Παπακωνσταντίνου, προέδρου της ΕΠΣ Ευβοίας και αναπληρωτή προέδρου της ΕΠΟ, που βρίσκεται στο 3ο χλμ Εθνικής Οδού Χαλκίδας - Νέας Αρτάκης.
Από την έκρηξη προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στο κατάστημα, όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες, ενώ χρειάστηκε και η επέμβαση της πυροσβεστικής για να μην επεκταθεί η φωτιά και σε διπλανά καταστήματα.
Οι έρευνες της αστυνομίας βρίσκονται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ εξετάζεται και η καταγγελία του Γιάννη Παπακωνσταντίνου, που μιλάει για απειλές από αγνώστους...
«Προσπαθώ να είμαι ψύχραιμος. Δεν ξέρω και αναρωτιέμαι γιατί έγινε αυτό… Δεν μπορώ να καταλάβω… Δεν έχω τίποτα με κανέναν, ούτε καν υπόνοιες. Ποτέ μου δεν είχα τίποτα με κανέναν και δεν μπορώ να καταλάβω. Υπήρχαν κάποια ανώνυμα τηλεφωνήματα, αυτό είναι αλήθεια. Με απείλησαν, αλλά δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες." τόνισε σε ραδιοφωνικό σταθμό ο κ.Παπακωνσταντίνου.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA