Αμάρυνθος: Σωρεία παρανομιών στο ξενοδοχείο Olympic Star Hotel | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Αμάρυνθος: Σωρεία παρανομιών στο ξενοδοχείο Olympic Star Hotel

Το ξενοδοχείο Olympic Star Hotel που βρίσκεται στην Αμάρυνθο, εκτός των άλλων, στερείται και σήμα από την ΕΟΤ εδώ και πέντε χρόνια, όπου διατάχθηκε η σφράγιση του ξενοδοχείου την Παρασκευή 8 Αυγούστου, αλλά αυτή δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ...
Όπως αναφέρει το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας και σύμφωνα με τα έγγραφα που έχουν σταλεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας, στο εν λόγω ξενοδοχείο έχουν βεβαιωθεί πλήθος παρανομιών, κυρίως από την Τουριστική Αστυνομία Εύβοιας, έχουν γίνει σχετικές μηνύσεις - πρόστιμα – αυτόφωρες διαδικασίες κ.λ.π.
  
"Ως Δευτεροβάθμιο όργανο του Νομού Εύβοιας και εκπροσωπώντας όλα τα Σωματεία του, μεταξύ αυτών και το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Εύβοιας και έχοντας έννομο συμφέρον, διότι οι εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι σχεδόν 3 χρόνια διατρέχοντας κίνδυνο υγιεινής και ασφάλειας, καθώς και οι 100 περίπου πελάτες που έχει μέσα.
Θα θέλαμε να μας κοινοποιηθούν όλα τα έγγραφα από όλους τους αρμόδιους ελεγκτικούς μηχανισμούς και να προβείτε σε όλα τα απαιτούμενα μέτρα κατά το νόμο για αποκατάσταση της νομιμότητας."

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA