Χαλκίδα: Τρεις συλλήψεις για ναρκωτικά! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Χαλκίδα: Τρεις συλλήψεις για ναρκωτικά!

Στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ελέγχων που πραγματοποιούνται καθημερινά στη Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας, συνελήφθησαν στην Χαλκίδα δύο άνδρες και μία γυναίκα, για κατοχή και διάδοση ναρκωτικών...
Στη πρώτη περίπτωση, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε χθες το πρωί στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Εύβοιας, σε έναν 24χρονο Χαλκιδέο, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ηρωίνης, μεικτού βάρους 0,7 του γραμμαρίου.

Στη δεύτερη περίπτωση, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε επίσης χθες το πρωί στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Α’ ΔΙΑΣ Εύβοιας σε μία 32χρονη Χαλκιδέα, βρέθηκε στην κατοχή της και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ηρωίνης, μεικτού βάρους 0,5 του γραμμαρίου.

Στη τρίτη περίπτωση, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε χθες το βράδυ στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Εύβοιας, σε έναν 32χρονο Πακιστανό, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μεικτού βάρους 3,2 γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA