Εύβοια: Έπιασαν δουλειά οι 8 Δήμαρχοι και ο Αντιπεριφερειάρχης | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εύβοια: Έπιασαν δουλειά οι 8 Δήμαρχοι και ο Αντιπεριφερειάρχης

Εύβοια: Έπιασαν δουλειά οι 8 Δήμαρχοι και ο Αντιπεριφερειάρχης
Τέλος τα λόγια - Ώρα για δουλειά και έργο στην Εύβοια...
Ανέλαβαν κι επίσημα την Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου το πρωί, οι 8 νέοι δήμαρχοι και ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας, οι οποίοι εγκαταστάθηκαν στα γραφεία τους, μετά τις τελετές παράδοσης - παραλαβής  αρμοδιοτήτων σε κάθε δήμο και στην Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας. 

Πρόκειται, για τον δήμαρχο Χαλκιδέων, Χρήστο Παγώνη, τον  δήμαρχο Διρφύων - Μεσσαπίων, Γιώργο Ψαθά, την δήμαρχο Ερέτριας, Αμφιτρίτη Αλημπατέ, τον δήμαρχο Κύμης - Αλιβερίου, Θανάση Μπουραντά, τον δήμαρχο Μαντουδίου - Λίμνης - Αγ. Άννας, Χρήστο Καλυβιώτη, την δήμαρχο Ιστιαίας - Αιδηψού, Ελένη (Λίνα) Ευσταθίου-Σπανού, τον δήμαρχο Καρύστου, Λευτέρη Ραβιόλο, τον δήμαρχο Σκύρου, Μίλτο Χατζηγιαννάκη και τον Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας, Φάνη Σπανό.

Οι εκλογές του Μαΐου σε επίπεδο Εύβοιας, χαρακτηρίστηκαν ως οι εκλογές της ανατροπής καθώς σε όλους τους δήμους, οι πολίτες δεν επέλεξαν για μελλοντικό δήμαρχο τον ήδη υπάρχοντα.
Οι απαιτήσεις είναι μεγάλες! Ο κόσμος περιμένει από τους νέους τοπικούς άρχοντες να υλοποιήσουν σταδιακά όλες τις δεσμεύσεις και το πρόγραμμά τους. 
Να σημειωθεί, ότι θητεία τους λήγει στις 31 Αυγούστου του 2019.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA