Θανατηφόρο τροχαίο Μαρκόπουλο: ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ από την «τρελή» πορεία του πολυτελούς αυτοκινήτου που καρφώθηκε σε στάση λεωφορείου και δύο κολώνες - Νεκρός ο 27χρονος οδηγός, χαροπαλεύει η 21χρονη συνοδηγός | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Θανατηφόρο τροχαίο Μαρκόπουλο: ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ από την «τρελή» πορεία του πολυτελούς αυτοκινήτου που καρφώθηκε σε στάση λεωφορείου και δύο κολώνες - Νεκρός ο 27χρονος οδηγός, χαροπαλεύει η 21χρονη συνοδηγός

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στις 23:00 το βράδυ της Δευτέρας (08-04-2024) στη Λεωφόρο Πόρτο Ράφτη προς Μαρκόπουλο...

Κάμερα ασφαλείας καταγράφει την τρελή πορεία του οχήματος όπως θα δείτε στο βίντεο - ντοκουμέντο που μετέδωσε το MEGA την Τρίτη (09-04-2024), με οδηγό έναν 27χρονο και συνοδηγό την 21χρονη φίλη του, με την οποία ήταν ζευγάρι. Ο 27χρονος, που σκοτώθηκε ακαριαία και είχε αγοράσει πρόσφατα το μοιραίο καινούργιο πολυτελές αυτοκίνητο μάρκας Mercedes, έχασε τον έλεγχο και το όχημα έπεσε με μεγάλη ταχύτητα, αρχικά, πάνω σε μια στάση λεωφορείου και στη συνέχεια σε δύο τσιμεντένιες κολώνες.

Από την σφοδρότητα της πρόσκρουσης, οι κολώνες ξηλώθηκαν από το έδαφος. Οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο αντίκρισαν μία άμορφη μάζα σιδερικών και χρειάστηκε ώρα να απεγκλωβίσουν τους δύο επιβάτες.

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ:

Κανείς από τους δύο δε φορούσε ζώνη ασφαλείας. Το νεαρό ζευγάρι επέστρεφε στο Μαρκόπουλο από νυχτερινή έξοδο.

Ο 27χρονος οδηγός που σκοτώθηκε και η 21χρονη συνοδηγός που χαροπαλεύει: 

«Από φαγητό γυρίζανε για το σπίτι του παιδιού. Στο Μαρκόπουλο. Από Πόρτο Ράφτη για Μαρκόπουλο. Θέλω να γίνει καλά το παιδί μου, δε με νοιάζει πώς έγινε, τι έγινε...», λέει η μητέρα της 21χρονης μιλώντας στο MEGA.

Η κατάσταση της 21χρονης συνοδηγού είναι εξαιρετικά κρίσιμη.

«Είναι το κεφάλι της πολύ σοβαρά χτυπημένο. Κρίνουν μη αναστρέψιμη την κατάστασή της. Προσπαθούν να την κρατήσουν στη ζωή. Ήταν στο ίδιο νοσοκομείο και τα δύο παιδιά. Περιμέναμε τα αποτελέσματα και για τα δύο παιδιά. Για το ένα ανακοινώθηκε ο θάνατός του. Για το δεύτερο, την κόρη μου, σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις».

Ο 27χρονος, που «έσβησε» στο σοκαριστικό τροχαίο, αγαπούσε την ταχύτητα λένε όσοι τον γνώριζαν. Είχε μάλιστα μόλις αγοράσει το συγκεκριμένο, πολυτελές αυτοκίνητο.

«Το παλικάρι το γνώριζα προσωπικά, ήταν προσωπικός φίλος του γιου μου. Και τη μόνη λέξη που του έλεγα πάντα, ήταν πρόσεχε, πρόσεχε, πρόσεχε».

Αυτή μάλιστα, δεν ήταν η πρώτη φορά που ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο. Πριν από τρία χρόνια είχε νοσηλευτεί σε κωματώδη κατάσταση για 7 μήνες.

«Είχε τρακάρει με τη μηχανή του και ήταν σοβαρά η υγεία του, έγινε καλά, το προσπέρασε».

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA