Τα μυθεύματα του EVIATOP για λίγη δημοσιότητα - Δείτε τι λέει ο Θ. Ρουμελιωτάκης | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Τα μυθεύματα του EVIATOP για λίγη δημοσιότητα - Δείτε τι λέει ο Θ. Ρουμελιωτάκης

EVIA TOP
Το EVIA TOP διαστρέβλωσε μέχρι και την απάντηση του Συντονιστή της Ν.Ε.Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ, Θοδωρή Ρουμελιωτάκη...
"Πρός διευκρίνηση και τοποθετώντας τα πράγματα οπως ακριβώς εχουν παραθέτω παρακάτω την ακριβή απάντηση που έστειλα προς το blog eviatop και ζήτησα να αναρτηθεί αυτούσια χωρίς περικοπές και ούτε κατα το δοκούν των διαχειριστών του blog ερμηνείες ,που σύμφωνα με την δημοσιογραφική δεοντολογία θα έπρεπε να την αναρτήσουν, σχετικά με δημοσίευμα τους που αναφερόταν σε πιθανή συμμετοχή πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ σε ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

 

Τα μυθεύματα που σκαρφίζεται ο καθένας για λίγο δημοσιότητα η για κάποια κλικ παραπάνω στην ανάρτηση του είναι πολλά και συνήθως ποταπά.
Για να ξεκαθαριστεί το ζήτημα, καμία σχέση δεν έχει ο εν λόγω κύριος με τον Αλ. Μητρόπουλο και την σοσιαλιστική τάση (και όχι συμμαχία) και κυρίως τα ψηφοδέλτια για τις βουλευτικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ θα αποφασιστούν δημοκρατικά απο τα συλλογικά όργανα του δηλ. την ΝΕ και ΚΕ.

Αυτή η δήλωση μου γράφτηκε αρχικά σαν σχόλιο στην σχετική ανάρτηση του eviatop στο facebook και στάλθηκε email στους διαχειριστές του blog για να την αναρτήσουν αυτούσια ως όφειλαν σαν απάντηση και οχι να την περικόψουν και διαστρεβλώσουν με ερμηνεία τους οπως έκαναν
 

Η δημοσιογραφική δεοντολογία απαιτεί να μεταφέρονται οι δηλώσεις αυτούσιες και οχι κομμένες κατά το δοκούν και ερμηνεύοντας τες . Αφού δημοσιοποιούνται αυτούσιες μετά μπορούν να κριτικάρονται κατά το δοκούν. Εξ αλλου ολοι κρινόμαστε και οι κρίνοντες βέβαια.
 

Αλλα και προς απάντηση τους να αναφέρω οτι η παραπάνω δήλωση μου ειναι μετά απο επικοινωνία μου με τον σ. Αλέξη Μητρόπουλο όπου και μου μετέφερε αυτά που δήλωσα.
Αυτοί ομως που εχουν αυτές τις πληροφορίες που αναφέρουν στην ανάρτηση τους μπορούν να μας πούν ;  Αν δεν εχουν πληροφορίες που πρέπει να τις εχουν διασταυρώσει μάλιστα τότε γιατί τα γράφουν; που αποσκοπούν άραγε;"

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA