Χαλκίδα: Δημόσιος θηλασμός την Κυριακή 2 Νοεμβρίου | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Δημόσιος θηλασμός την Κυριακή 2 Νοεμβρίου

Χαλκίδα: Δημόσιος θηλασμός την Κυριακή 2 Νοεμβρίου  Ο 5ος πανελλαδικός ταυτόχρονος δημόσιος μητρικός θηλασμός, διοργανώνεται και φέτος σε 50 πόλεις της Ελλάδας, από το Πανελλήνιο Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας, την Κυριακή 2 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού (1-7 Νοεμβρίου).
Για τη Χαλκίδα τη διοργάνωση έχει αναλάβει και φέτος η ομαδα υποστηριξης μητρικου θηλασμου και σας προσκαλεί την Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 11:00 π.μ. (προσέλευση) στο Ζεφυρο σε αυτή την εκδήλωση γιορτή για τον μητρικό θηλασμό!

Καθώς ο θηλασμός είναι ελεύθερος και δεν υπακούει σε ωράρια, τα παιδιά που θα θέλουν να θηλάσουν γύρω στις 12.00 π.μ. θα καταμετρηθούν την ίδια ώρα στις συμμετέχουσες πόλεις της χώρας!

Σκοπός της εκδήλωσης - γιορτής του Πανελλαδικού Ταυτόχρονου Δημόσιου Θηλασμού, είναι η απενοχοποίηση του δημόσιου θηλασμού και η εξοικείωση της κοινωνίας μας με την εικόνα της θηλάζουσας μητέρας. Η επιθυμία των μητέρων για επιστροφή στο θηλασμό, παράλληλα με το πλήθος των δυσκολιών από εξωγενείς συνήθως παράγοντες που καλούνται να αντιμετωπίσουν, γέννησε την ανάγκη δημιουργίας τοπικών εθελοντικών υποστηρικτικών ομάδων θηλασμού.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA