Καραμπόλα 35 αυτοκινήτων στην Αθηνών-Λαμίας- Νεκρή μια κοπέλα και δύο σοβαρά τραυματίες | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Καραμπόλα 35 αυτοκινήτων στην Αθηνών-Λαμίας- Νεκρή μια κοπέλα και δύο σοβαρά τραυματίες

Καραμπόλα 35 αυτοκινήτων στην Αθηνών-Λαμίας - Ένας νεκρός μέχρι στιγμής - Ενεπλάκησαν δύο νταλίκες και λεωφορείο ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Το απίστευτο τροχαίο συνέβη στο 61ο χλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας στο ρεύμα προς Αθήνα - Μία νεκρή κοπέλα μέχρι στιγμής - Οι τραυματίες μεταφέρονται στο νοσοκομείο Χαλκίδας

Τουλάχιστον 35 αυτοκίνητα μετατράπηκαν σε μία άμορφη μάζα σιδερικών, μετά από σφοδρή καραμπόλα που έγινε το απόγευμα της Παρασκευής στο 61ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας στο ρεύμα προς Αθήνα.
 
Στην καραμπόλα ενεπλάκησαν δύο νταλίκες και ένα λεωφορείο του ΚΤΕΛ, με αποτέλεσμα να υπάρξουν τραυματίες. Σύμφωνα με πληροφορίες στο σημείο της απίστευτης καραμπόλας βρίσκεται ένας εγκλωβισμένος άνθρωπος, δεν είχε τις αισθήσεις του. Μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες των πυροσβεστών, κατάφεραν να τον απεγκλωβίσουν και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο της Χαλκίδας, ενώ στο νοσομείο Χαλκίδας μεταφέρθηκε μία νεαρή κοπέλα, η οποία απεβιώσε λίγο αργότερα.

Η κυκλοφορία στο σημείο έχει διακοπεί, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί ένα μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων στο ύψος του Σχηματαρίου στο ρεύμα προς Αθήνα. 

Πληροφορίες:  Μιχάλης Τσοκάνης, Μιχάλης Λαγάνης

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA