Χαμός με το «ροζ σκάνδαλο»: Οι κατηγορίες του ζευγαριού και η επιστολή της παρουσιάστριας - Εμπλέκεται και πρώην Υπουργός! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαμός με το «ροζ σκάνδαλο»: Οι κατηγορίες του ζευγαριού και η επιστολή της παρουσιάστριας - Εμπλέκεται και πρώην Υπουργός! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Τεράστιες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση του «ροζ σκανδάλου»...

Όπως έχει γραφτεί, όλα ήρθαν στο «φως» τα ξημερώματα της Δευτέρας 21 Οκτωβρίου έξω από το σπίτι της παρουσιάστριας του καναλιού της Βουλής, η οποία φέρεται να γρονθοκόπησε και να εξύβρισε γνωστή σκηνοθέτιδα της TV μετά από έντονη λογομαχία. Αιτία της συμπλοκής, ο σύζυγος της σκηνοθέτιδας, ο οποίος φέρεται να διατηρούσε παράνομο δεσμό με την παρουσιάστρια.

H δημοσιογράφος Κέλλυ Κοντογεώργη, στην οποία και αναφερόμαστε, απέστειλε επιστολή στην ΕΣΗΕΑ, μέσω της οποίας ζητά την προστασία της και την άμεση λήψη μέτρων εναντίον των «άθλιων τακτικών άσκησης της δημοσιογραφίας. Κάνει λόγο για «κακόγουστα σκηνοθετημένη παράσταση» σε βάρος της και απορεί για «την ανθρωποφαγία που κατατρέχει τον κλάδο των δημοσιογράφων». Επίσης, απευθυνόμενη προς το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ ρωτά αν έχουν απάντηση γιατί συμβαίνει αυτό και με ποιο σκοπό και αν έχουν απαντήσεις για τον εξευτελισμό της, που «αγγίζει πρωτόγνωρα επίπεδα αγριότητας». 

Η συνέντευξη του ζευγαριού και ο πρώην Υπουργός...

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες της σκηνοθέτιδας και του συζύγου της, καμεραμάν, οι οποίοι μίλησαν επί μακρόν και λεπτομερώς στο zougla.gr, στην υπόθεση εμπλέκεται και ένας πρώην Υπουργός. Η ιστορία τα έχει όλα. Έρωτες, σεξουαλικές εμμονές, ερωτικά βοηθήματα, πάθη, εκβιασμούς, απειλές και συστηματικό bullying.

Όπως αναφέρεται, οι σχέσεις μεταξύ των πρωταγωνιστών του ερωτικού σκανδάλου ξεκίνησαν από μία απλή επαγγελματική συνεργασία για να καταλήξουν σε έναν βάναυσο εκβιασμό αλλά και στη διαμόρφωση ενός ψυχαναλυτικού πλαισίου όπου η δολοπλοκία, η ίντριγκα, η σεξουαλική υπερβολή που σε ορισμένες φάσεις φθάνει και τη διαστροφή προσβάλλουν ανθρώπινες υπάρξεις, θίγουν οικογενειακές δομές και απειλούν την ψυχική υγεία μικρών παιδιών. 

Επισημαίνεται πως και η παρουσιάστρια η οποία έχει δύο παιδιά από τον τρίτο γάμο της, όσο και ο οπερατέρ που έχει ένα παιδί διακινδύνευσαν για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα την οικογενειακή σταθερότητα και γαλήνη συμμετέχοντας σε ένα παιχνίδι ερωτικής εξουσίας όπου τον κύριο ρόλο φέρεται σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του ζευγαριού να έχει η γυναίκα-αράχνη, δηλαδή η παρουσιάστρια.

Στο μενού υπάρχει ένας πολύ γνωστός δημοσιογράφος ο οποίος ανακαλύπτει την αλήθεια μετά την ολοκλήρωση του δράματος (πάντα ο θιγόμενος μαθαίνει την αλήθεια τελευταίος) και ένας υπουργός, γνωστός υπουργός, στον οποίο αναφέρεται το ζευγάρι ως πρώην εραστή της παρουσιάστριας. 

Μάλιστα, κατά τους ισχυρισμούς του ζευγαριού, το οποίο παραπέμπει σε αποκαλυπτικές κουβέντες με την παρουσιάστρια, ο υπουργός αυτός συμμετείχε, και μάλιστα με έντονο και δραστήριο τρόπο, σε ερωτικά παίγνια συνοδεία ερωτικών βοηθημάτων.

Η συνέντευξη στο zougla.gr, είναι ποταμός και πρόκειται να προκαλέσει αίσθηση.

*Σύμφωνα με τις νέες διατάξεις που ισχύουν ως προς την καταλληλότητα δημοσιευμάτων, αναρτήσεων και κινηματογραφικών παραγωγών το περιεχόμενο του video που ακολουθεί είναι κατάλληλο μόνο για άτομα άνω των 18 ετών.  

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA