Το "καρφί" του Κεδίκογλου για τον Μαρκόπουλο: «Οι Έλληνες πολίτες όταν ψηφίζουν κάποιον πρέπει να είναι σίγουροι ότι θα μείνει στο ίδιο κόμμα» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Το "καρφί" του Κεδίκογλου για τον Μαρκόπουλο: «Οι Έλληνες πολίτες όταν ψηφίζουν κάποιον πρέπει να είναι σίγουροι ότι θα μείνει στο ίδιο κόμμα»

 Το "καρφί" του Κεδίκογλου για τον Μαρκόπουλο: «Οι Έλληνες πολίτες όταν ψηφίζουν κάποιον πρέπει να είναι σίγουροι ότι θα μείνει στο ίδιο κόμμα»
Την επιτακτική ανάγκη να καταθέσουν όλα τα κόμματα τις προτάσεις τους για την ανάπτυξη της οικονομίας για να έχουν οι πολίτες τη δυνατότητα σύγκρισης τόνισε ο Σίμος Κεδίκογλου υποψήφιος βουλευτής Εύβοιας της ΝΔ μιλώντας στην εκπομπή «Πρώτη Γραμμή» και στους δημοσιογράφους Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Οικονόμου.

Το ζητούμενο όπως είπε είναι το πώς θα παραμείνει η Ελλάδα στην καρδιά της Ευρώπης και πως θα καταφέρουμε να εξοικονομήσουμε χρήματα από τον τόπο μας για να καλύψουμε τις ανάγκες των Ελλήνων. Δηλαδή το πώς θα χρηματοδοτηθούμε μέσω της ανάπτυξης και όχι μέσω της υπερφορολόγησης υφιστάμενων περιουσιακών στοιχείων. 

Απαντώντας στα όσα ακούγονται περί παροχών δήλωσε ότι δεν πρόκειται για παροχές, αλλά επί της ουσίας είναι η απάντηση στο ΣΥΡΙΖΑ που λέει «τα δίνουμε όλα σε όλους». Έπρεπε –όπως είπε- να αναλυθεί βάσει του προγράμματός της ΝΔ και βάσει του σχεδιασμού που υπήρχε στην Κυβέρνηση Σαμαρά και τι προβλέπεται για τους Έλληνες πολίτες.
 

Ο Σίμος Κεδίκογλου τόνισε ότι είναι πολύ σημαντικό να καταλάβουμε το τι κινδυνεύουμε να χάσουμε αναφέροντας ενδεικτικά και το παράδειγμα της Εύβοιας όπου τυχόν διασάλευση της πορείας και διακοπή της κοινοτικής χρηματοδότησης θα σταματήσει την προσπάθεια να σταθεί η οικονομία στα πόδια της και ήδη τα πρώτα σημάδια ανάκαμψης έχουν αρχίσει να φαίνονται, ανοίγει ξανά εργοστάσιο στη Χαλκίδα μετά από πολλά χρόνια, ξαναδουλεύει το Μαντούδι, εντάχθηκε το πρώτο μεγάλο έργο από την εποχή της Υψηλής Γέφυρας την περιφερειακή παράκαμψη της Χαλκίδας.

Σχολιάζοντας τα περί μεταγραφών βουλευτών από το ένα κόμμα στο άλλο επεσήμανε ότι καλό θα είναι οι Έλληνες πολίτες όταν ψηφίζουν κάποιον να ξέρουν, ότι θα μείνει στο κόμμα που ψηφίζουν. Πρόσθεσε ότι από την πλευρά του έμεινε σταθερός ανέλαβε έναν δύσκολο ρόλο και τον έφερε εις πέρας αδιαφορώντας για το προσωπικό κόστος.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA