Πλαστή ταυτότητα νεαρής κοπέλας από το Αλιβέρι στη γιάφκα Ξηρού! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Πλαστή ταυτότητα νεαρής κοπέλας από το Αλιβέρι στη γιάφκα Ξηρού! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)


Πλαστή ταυτότητα νεαρής κοπέλας από το Αλιβέρι στη γιάφκα Ξηρού! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Στη γιάφκα της Αναβύσσου βρέθηκε ένα πλαστό δελτίο ταυτότητας το οποίο φέρει το όνομα Ελένη Μελανή από το Αλιβέρι...

Η φωτογραφία αυτή δεν είναι εκείνη της πραγματικής κατόχου της ταυτότητας, αλλά της συνεργού του «Μανώλη» της 17Ν, όπου φέρεται να διαμένει στην ευρύτερη περιοχή του Παλαιού Φαλήρου. 

Η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα την ταυτότητα αναζητώντας περαιτέρω πληροφορίες για τη γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., η πλαστή ταυτότητα που βρέθηκε μέσα στο σπίτι στην Ανάβυσσο, είχε χρησιμοποιηθεί από γυναίκα που είχε στενή σχέση με τον Χριστόδουλο Ξηρό στο παρελθόν. 

Η 23χρονη Ελένη είχε χάσει την ταυτότητά της τον Μάρτιο κάτι που είχε δηλώσει στην αστυνομία και αναγκάστηκε να βγάλει καινούργια τον Απρίλιο. Τα στοιχεία της πλαστής ταυτότητας που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία είναι τα δικά της (όνομα, επίθετο και αριθμός ταυτότητας) με κάποια λάθη, όπως το επίθετο της μητέρας της.
Πλαστή ταυτότητα νεαρής κοπέλας από το Αλιβέρι στη γιάφκα Ξηρού! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Προς το παρόν, διεξάγονται έρευνες ούτως ώστε να συγκεντρωθούν περισσότερα στοιχεία για την συγκεκριμένη γυναίκα που φέρεται να βοηθούσε τον Χριστόδουλο Ξηρό.

Από την στιγμή που συνελήφθη εκ νέου χθες ο Ξηρός, έγιναν έρευνες στο σπίτι της σε περιοχή του Πειραιά, ωστόσο η ίδια έχει εξαφανιστεί.

Αύριο (σ.σ. Δευτέρα) θα μεταχθεί εκ νέου στα δικαστήρια της Ευελπίδων ο Χριστόδουλος Ξηρός, προκειμένου να απολογηθεί στον ανακριτή για τις βαριές κατηγορίες που απαγγέλθηκαν σε βάρος του σχετικά με τα ευρήματα στο σπίτι της Αναβύσσου.

Στον κατηγορούμενο δόθηκε από τον 11ο Τακτικό Ανακριτή , που ανέλαβε την δικογραφία, προθεσμία για την απολογία του και έτσι ο 57χρονος βαρυποινίτης θα βρεθεί και πάλι αύριο στα δικαστήρια.

Η προθεσμία δόθηκε για τυπικούς λόγους, προκειμένου να συνταχθεί κατηγορητήριο σε βάρος του Χριστόδουλου Ξηρού, καθώς ο ίδιος ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με τον συνήγορό του, Φρ. Ραγκούση, δεν έχει πρόθεση να λογοδοτήσει στην Δικαιοσύνη και έτσι δεν θα είχε πρόβλημα να δώσει τυπική απολογία και απόψε.

Η έξοδος του Ξηρού από τον ανακριτή:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA