Φρικτή δολοφονία στην Κρήτη: Σε αυτό το δωμάτιο έσφαξαν το άτυχο αντρόγυνο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Φρικτή δολοφονία στην Κρήτη: Σε αυτό το δωμάτιο έσφαξαν το άτυχο αντρόγυνο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Φρικτή δολοφονία στην Κρήτη: Σε αυτό το δωμάτιο έσφαξαν το άτυχο αντρόγυνο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Ένα στοιχείο που αξιολογούν με ιδιαίτερη βαρύτητα οι Αρχές είναι το μένος του δράστη προς την 66χρονη γυναίκα, η οποία βρέθηκε κατακρεουργημένη...

ΒΙΝΤΕΟ

Το σενάριο να άνοιξαν τα θύματα στο δολοφόνο τους, είναι αυτό που εξετάζουν σοβαρά οι διωκτικές Αρχές σε σχέση με τη διπλή δολοφονία του ζευγαριού στο Σφηνάρι Χανίων.

Το σκηνικό της αιματοχυσίας μέσα στην απομονωμένη αγροικία παραπέμπει σε σφαγή, την οποία πιθανότατα έχει υπογράψει «γνώριμο» χέρι.

Ένα στοιχείο που αξιολογούν με ιδιαίτερη βαρύτητα οι Αρχές είναι το μένος του δράστη προς την 66χρονη γυναίκα, η οποία βρέθηκε κατακρεουργημένη. Σε αντίθεση με τον 78χρονο σύζυγο, ο οποίος φέρει από μία μαχαιριά σε πλάτη και κοιλιά αντίστοιχα, ο δράστης της κατάφερε τουλάχιστον πέντε πισώπλατες μαχαιριές.

Η γυναίκα βρέθηκε επίσης μαχαιρωμένη στην κοιλιά ενώ φέρει χτυπήματα και στο κεφάλι. Το σκηνικό του διπλού εγκλήματος μόνο οργανωμένο και ψυχρό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί σε σχέση με τον τρόπο δολοφονίας των δύο ανθρώπων. Η συμπεριφορά του δράστη παραπέμπει περισσότερο σε άτομο το οποίο βρισκόταν σε κατάσταση έντονης ψυχικής διέγερσης.

Και τα δύο θύματα βρέθηκαν με τα ρούχα τους μέσα σε μια λίμνη αίματος, στο ένα από τα τρία αυτόνομα δωμάτια της αγροικίας. Σε πρώτη φάση οι Αρχές αποφαίνονται ότι δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης, όμως η σιδερένια πόρτα του δωματίου ήταν παλιάς κοπής και στην περίπτωση «εισβολής» , εκτιμάται ότι το έργο του δράστη μάλλον θα ήταν εύκολο.

Παρ΄όλα αυτά οι Αρχές φέρονται να επενδύουν περισσότερο στο σενάριο της «επίσκεψης». Ο θάνατος τους προσδιορίζεται χρονικά από το βράδυ της Κυριακής μέχρι τα ξημερώματα της Δευτέρας.


Οι Αρχές διερευνούν σοβαρά την εκδοχή ο δράστης να ήταν γνωστός στο ζευγάρι. Πιθανότατα τους «επισκέφθηκε» το βράδυ της Κυριακής με συγκεκριμένο σκοπό. Εκείνοι του άνοιξαν και λίγο αργότερα εξελίχθηκε η αιματοχυσία με την σφαγή του ζευγαριού. 

Πηγή: cretalive.gr, flashnews.gr

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA