Εύβοια: Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο 30ο Καρναβάλι Αμαρύνθου! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Εύβοια: Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο 30ο Καρναβάλι Αμαρύνθου!

Εύβοια: Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο 30ο Καρναβάλι Αμαρύνθου!30 Χρόνια μετρά η Αμάρυνθος με το μεγαλύτερο και πιο φαντασμαγορικό καρναβάλι όχι μόνο της Εύβοιας αλλά και της Αττικοβοιωτιας!

H Αμάρυνθος φορά για ακόμα μια φορά τα αποκριάτικα της και σας περιμένει να διασκεδάσουμε όλοι μαζί στους ρυθμούς του Καρναβαλιού την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015 στις 16:30 το απόγευμα.
Εύβοια: Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο 30ο Καρναβάλι Αμαρύνθου!Άρματα, καρναβαλικές ομάδες, ξυλοπόδαροι και μασκότ θα παρελάσουν προσφέροντας σας ένα διασκεδαστικό και ευχάριστο θέαμα, ενώ στην συνέχεια θα χορέψουμε μαζί σε μια μοναδική συναυλία των Σάκη Αρσενίου, Κυριάκο Κυανό, Ελένη Χατζίδου και Knock out .
Το καρναβαλι θα παρουσιασουν οι Γιώργος Καρτελιάς-Ελένη Φούρλη και Ελίνα Παπίλα από τον Σοκ fm 104.8.

Mετα την λήξη της συναυλίας θα κάψουμε τον καρνάβαλο και θα απολαύσουμε τα πανέμορφα βεγγαλικά που σηματοδοτούν την λήξη του καρναβαλιού.

Μπορείτε ακόμα να δηλώσετε συμμετοχή στα ήδη διαμορφωμένα τμήματα στέλνοντας μήνυμα στην ομάδα του Πολιτιστικου Συλλογου Αμαρύνθου στο facebook ή στο τηλ 6978914065.
 

Μπορείτε ακόμα να δημιουργήσετε την δική σας ομάδα 20 ατόμων και άνω και να συμμετέχετε στο καρναβάλι. Σημειώνουμε ότι η συμμετοχή είναι δωρεάν

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA