Έρχεται στην Χαλκίδα ο Προκόπης Παυλόπουλος | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Έρχεται στην Χαλκίδα ο Προκόπης Παυλόπουλος

Έρχεται στην Χαλκίδα ο Προκόπης Παυλόπουλος
Ο νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος θα έρθει στην Χαλκίδα το Σαββάτο 7 Μαρτίου, όπου θα παραστεί ως βασικός ομιλητής στην ημερίδα του Δικηγορικού Συλλόγου Χαλκίδας με θέμα «Κοινωνικά και Ατομικά Δικαιώματα στη Σκιά της Κρίσεως»...

Η ΗΜΕΡΙΔΑ θα διεξαχθεί στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητος Εύβοιας, από τις 10.30 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα και θα έχει ως θέμα της «Κοινωνικά και Ατομικά Δικαιώματα στη Σκιά της Κρίσεως».
 

Όπως αναφέρει το δελτίο τύπου, ο Προκόπης Παυλόπουλος θα είναι εισηγητής στην πρωϊνή συνεδρίαση (θα προεδρεύσει ο επίτιμος αντιπρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Γ. Σταυρόπουλος), θ’ αναπτύξει δε το θέμα «Η μετάλλαξη του δημοσίου συμφέροντος και οι επιπτώσεις στην άσκηση των θεμελιωδών δικαιωμάτων του ανθρώπου».
 

Στην ίδια συνεδρίαση θα είναι ακόμη ομιλητές ο Γιώργος Κατρούγκαλος, με θέμα «Το παρασύνταγμα των μνημονιακών ρυθμίσεων και τα θεμελιώδη δικαιώματα» και η σύμβουλος Επικρατείας Μαρία Καραμάνωφ.
 

ΣΤΗΝ απογευματινή συνεδρίαση (θα προεδρεύσει ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Χαλκίδος Λάμπρος Γκάνης) εισηγητές θα είναι οι Σπύρος Βλαχόπουλος, αναπλ. καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου, Αθηνά Πετρόγλου δικηγόρος και Φωτεινή Δερμιτζάκη λέκτορας Εργατικού Δικαίου.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA