Αλιβέρι: Έπιασαν την Αγγελική του Ξηρού που είχε πλαστογραφήσει την ταυτότητα της Αγγελικής Μελάνη (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Αλιβέρι: Έπιασαν την Αγγελική του Ξηρού που είχε πλαστογραφήσει την ταυτότητα της Αγγελικής Μελάνη (ΒΙΝΤΕΟ)

Αλιβέρι: Έπιασαν την Αγγελική του Ξηρού που είχε πλαστογραφήσει την ταυτότητα της Αγγελικής Μελάνη (ΒΙΝΤΕΟ)
Συνελήφθη στην Σαλαμίνα η 22χρονη Αγγελική Σπυροπούλου, η οποία ήταν συνεργός του Χριστόδουλου Ξηρού και αναζητείτο εδώ και αρκετούς μήνες από τις αρχές. - Η 22χρονη είχε πλαστογραφήσει την ταυτότητα της 23χρονης Ελένης Μελάνη από το Αλιβέρι...

Σοκαρισμένη η 23χρονη Ελένη Μελάνη είχε μιλήσει αποκλειστικά στο eviazoom.gr και στον δημοσιογράφο Μιχάλη Τσοκάνη για την απίστευτη περιπέτεια με την πλαστή ταυτότητα, η οποία βρέθηκε στη γιάφκα της Αναβύσσου τον περασμένο Ιανουάριο.


Το ρεπορτάζ έπαιξε στα κεντρικό δελτία ειδήσεων του ΣΚΑΪ, του ΑΝΤ1 και του MEGA.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

http://www.antenna.gr/news/Society/article/382165/sokarismeni-i-22xroni-gia-tin-plasti-taytotita-me-ta-stoixeia-tis

Ποιός ήταν ο ρόλος της Αγγελικής
Τις καθοριστικές αποφάσεις για λογαριασμό των φυλακισμένων μελών των "Πυρήνων της Φωτιάς" λάμβανε η Αγγελική, την οποία παρουσιάζουν ως γυναίκα-αράχνη οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι αυτή ήταν το... αφεντικό του Χριστόδουλου Ξηρού.


Οι αστυνομικοί εντόπισαν περίπου 200 χειρόγραφα μηνύματα της 22χρονης που είχαν "διαβάθμιση" όπως “στον Χρήστο μόνο” ή “προς όλους”.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και ημερολόγιο που φαίνεται πως κρατούσε η Αγγελική κατά τους μήνες Αύγουστο και Δεκέμβριο, όπου υπήρχαν σημειωμένα 13 ραντεβού αλλά και άλλες ενδείξεις, όπως αυτές με τίτλο “Συνοπτικά και συνολικά οι δουλειές για το πάρτι”, κ.α.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Αλιβέρι: Η Ελένη Μελάνη μίλησε αποκλειστικά στο eviazoom.gr για την πλαστή ταυτότητα που φέρει το όνομα της! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA