Διαγωνισμός Eviazoom.gr: Κερδίστε 5 αντίτυπα του νέου βιβλίου του Σταμάτη Μαλέλη «Στη σκιά του Μαύρου Ήλιου» από τις εκδόσεις Μίνωας. | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Διαγωνισμός Eviazoom.gr: Κερδίστε 5 αντίτυπα του νέου βιβλίου του Σταμάτη Μαλέλη «Στη σκιά του Μαύρου Ήλιου» από τις εκδόσεις Μίνωας.

Διαγωνισμός Eviazoom.gr: Κερδίστε 5 αντίτυπα του νέου βιβλίου του Σταμάτη Μαλέλη «Στη σκιά του Μαύρου Ήλιου» από τις εκδόσεις Μίνωας.
Το Eviazoom προσφέρει σε πέντε τυχερούς το βιβλίο «Στη σκιά του Μαύρου Ήλιου» του Σταμάτη Μαλέλη.

Για να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό το μόνο που έχεις να κάνεις είναι Like στη σχετική ανάρτηση στη σελίδα του Eviazoom στο Facebook και Share το άρθρο του διαγωνισμού.


Κάνοντας like στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook θα μπορείς να βλέπεις εκτός από τα νέα και όλους τους διαγωνισμούς που ετοιμάζουμε!

Ο διαγωνισμός λήγει την Πέμπτη 5 Μαρτίου (στις 11.00 μμ) και τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 6 Μαρτίου στις 12.00 το μεσημέρι.

Η παραλαβή του δώρου θα γίνει από την παρουσίαση του βιβλίου του Σταμάτη Μαλέλη στη Χαλκίδα, την Παρασκευή 6 Μαρτίου στις 18:30 στο ξενοδοχείο Lucy. 

Όποιος από τους νικητές δεν μπορέσει να παρευρεθεί στην παρουσίαση θα παραλάβει το βιβλίο από κοντά ή μέσω αλληλογραφίας 

 www.eviazoom.gr/2015/02/stamatis-malelis-xalkida.html

Καλή επιτυχία σε όλους!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:  
Στη Χαλκίδα ο Σταμάτης Μαλέλης την Παρασκευή 6 Μαρτίου - Θα παρουσιάσει το βιβλίο του “Στη σκιά του μαύρου ήλιου” (ΦΩΤΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA