Εστιατόριο «Μάχη» στη Χαλκίδα - Κάνε κλικ και διάλεξε το σπιτικό φαγητό που θα φας σήμερα! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εστιατόριο «Μάχη» στη Χαλκίδα - Κάνε κλικ και διάλεξε το σπιτικό φαγητό που θα φας σήμερα! (ΦΩΤΟ)

Το εστιατόριο «Μάχη» στην οδό Σαλονικιού 11, Χαλκίδα, εμπλουτίζεται και εξελίσσεται συνεχώς, ικανοποιώντας τις γευστικές απαιτήσεις του σήμερα!  

Από το Σάββατο 14 Μαρτίου 2015, θα ενημερώνεστε καθημερινά, μέσω του eviazoom.gr, για τα πιάτα ημέρας, αλλά και όλο το μενού, το οποίο είναι γευστικό και σίγουρα θα σας ανοίξει την όρεξη!
Καθημερινά θα ετοιμάζουμε για σας μια ποικιλία μεσογειακής διατροφής με γνώριμες γεύσεις και αρώματα που θα σας ταξιδέψουν πίσω στην κουζίνα της μαμάς... ή της γιαγιάς σας! Κάθε μέρα θα μαγειρεύουμε λαδερά, όσπρια, χειροποίητες πίτες, κιμάδες και κρεατικά με μεράκι και φροντίδα, σα να τα ετοιμάζουμε για την οικογένειά μας, δηλαδή ορισμένη ποσότητα, αγνά υλικά, ανάλογα την εποχή και την έμπνευσή μας​.
Τα υλικά μας είναι επιλεγμένα απο εμάς και με άποψη! Χρησιμοποιούμε ελαιόλαδο (και στα τηγανιτά), πίτες με φύλλο «ανοιγμένο» απο τα χεράκια μας, σαλάτες φρέσκες εποχής, κρεατικά Ελληνικά νωπά, παραδοσιακά ζυμαρικά, φρεσκοαλεσμένα μπαχαρικά και πολλά άλλα. 

Ώρες εστιατορίου καθημερινά Δευ - Σαβ από τις 11:00 το πρωί έως τις 18:00 το απόγευμα. Σας περιμένουμε λοιπόν να απολαύσετε την κουζίνα μας. Καθημερινά ποικιλίες από μαγειρευτά φαγητά πάντα με σπιτική φροντίδα. 

Καλέστε μας στο 22210 79030 ή στο 6944 293 156 για πακέτο ή για delivery. 

Site: http://www.maxh.gr/

Ωράριο delivery: Δευ - Σαβ 12:00 - 17:00 
(Κυριακή Κλειστά)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA