Εύβοια: Κανένας βουλευτής δεν αρνήθηκε το δωρεάν αυτοκίνητο 1800 κυβικών | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Εύβοια: Κανένας βουλευτής δεν αρνήθηκε το δωρεάν αυτοκίνητο 1800 κυβικών

Εύβοια: Κανένας βουλευτής δεν αρνήθηκε το δωρεάν αυτοκίνητο 1800 κυβικών
Κανένας από τους Ευβοιώτες βουλευτές δεν αρνήθηκε τα βουλευτικά οχήματα που δόθηκαν στη σημερινή κλήρωση, στην αίθουσα της Γερουσίας της Βουλής...

Για τον Σίμο Κεδίκογλου και τον Βαγγέλη Αποστόλου ήμασταν σίγουροι ότι θα το πράξουν, όχι όμως για τους υπόλοιπους τέσσερις, οι οποίοι θα κυκλοφορούν και αυτοί με δωρεάν πανάκριβα αυτοκίνητα 1800 κυβικών.

Μπορεί να δικαιούνται το προνόμιο του βουλευτικού αυτοκινήτου, ωστόσο θα περίμενε κανείς κάποια κίνηση συμβολισμού σε νοικοκυριά και πολίτες της Εύβοιας που μαστίζονται καθημερινά από τη φτώχεια.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι σε γενικές γραμμές η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ αρνείται να ενημερώσει για τον αριθμό των μελών της που απαρνήθηκαν το προνόμιο, όπως είχε ζητήσει ο Αλέξης Τσίπρας κατά την ομιλία του στις προγραμματικές δηλώσεις της Κυβέρνησης, ενώ το αίτημα επανέλαβε και αργότερα, σε κομματική συνεδρίαση, κι αφού είχε πληροφορηθεί πως αρκετοί βουλευτές της Κουμουνδούρου «επαναστάτησαν» στην ιδέα.

Υπενθυμίζεται ότι οι βουλευτές που εκλέγονται εντός του νομού Αττικής δικαιούνται αυτοκίνητο έως 1400 κ.ε., που τους παρέχεται από τη Βουλή με τη μέθοδο του Leasing, ενώ οι βουλευτές της Περιφέρειας έως 1800 κ.ε..

Ο πρόεδρος του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης μαζί με τους βουλευτές του κόμματος του, Παναγιώτη Καρακατσούλη, Γιώργο Αμυρά, Αντιγόνη Λυμπεράκη και Σταυρούλα Αντωνάκου, δήλωσαν ότι δεν θέλουν να παραλάβουν βουλευτικό αυτοκίνητο.

Ήδη ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Δημαράς έχουν δηλώσει ότι δεν θέλουν βουλευτικό αυτοκίνητο.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA