Εύβοια: Ποιος θα είναι ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής - Ποιοι παρέμειναν Υποδιευθυντές | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εύβοια: Ποιος θα είναι ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής - Ποιοι παρέμειναν Υποδιευθυντές

Εύβοια: Ποιος θα είναι ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής - Ποιοι παρέμειναν Υποδιευθυντές
Όπως όλα δείχνουν και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του eviazoom.gr, ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Εύβοιας θα είναι ο Κώστας Λάμπρου, ο οποίος μετά τις κρίσεις των Αστυνομικών Υποδιευθυντών της Ελληνικής Αστυνομίας πήρε προαγωγή και προήχθη στον βαθμό του Αστυνομικού Διεθυντή...

Αυτό είναι το πιο πιθανό, μιας και κανένας Ταξίαρχος δεν μετακινήθηκε στην θέση του Αστυνομικού Διευθυντή Εύβοιας.
ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΜΠΡΟΥ
Ο Κώστας Λάμπρου..

Ωστόσο άγνωστο παραμένει τι θα γίνει με τον Ευάγγελο Λεμπιδάκη και τον Λάμπρο Χουλιαρά, οι οποίοι παραμένουν Αστυνομικοί Διευθυντές και θέλουν να υπηρετήσουν στην Εύβοια. Όλα θα ξεκαθαρίσουν εντός τριημέρου, πιθανόν Κυριακή απόγευμα, όπου θα γίνουν και οι επίσημες ανακοινώσεις.

Να σημειωθεί ότι ο Λάμπρος Χουλιαράς είχε μετακινηθεί στην Δυτική Αττική με απόφαση του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ μέχρι να ολοκληρωθεί η ένορκη διοικητική εξέταση που διατάχθηκε για το νέο "χτύπημα" των αδίστακτων ληστών με το σίδερο στα Νέα Στύρα. Πολλοί έλεγαν ότι θα ασποστρατευθεί, ωστόσο παρέμεινε Αστυνομικός Διευθυντής.

Όσον αφορά τον Διοικητή της Τροχαίας Χαλκίδας, Κώστα Αργύρη, δεν τα κατάφερε να πάρει τον βαθμό του Αστυνομικού Διευθυντή και θα παραμείνει Υποδιευθυντής, ενώ είναι άγνωστο αν θα συνεχίσει να υπηρετεί στην Τροχαία.

Οι τοποθετήσεις - μετακινήσεις των Υποδιευθυντών θα ανακοινωθούν και αυτές μέχρι την Δευτέρα 9 Μαρτίου.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA